TheMadness
Üye
mimar olarak tasarımı berbat diyorum
Baştan çizelim
mimar olarak tasarımı berbat diyorum
çizmeye değmez bi oyun metin2 çok saçma bi oyun zaten ben pvp karşıtıyım
Baştan çizelim
çizmeye değmez bi oyun metin2 çok saçma bi oyun zaten ben pvp karşıtıyım

Left 4 Dead oynayan varmı?![]()
Oyun denildim mi ücretsizlerde iş yok.Ya birbirlerinin çakması ya da saçma sapan.Aylık vereceksin azıcık bir parayı oynayacaksın babalar gibi.Ücretsiz oyunlarda en çok Rappelz'i oynayabildim.Pet sistemi ve PvP olayı gerçekten çok başarılıydı ama akıcılığı ve kasılma olayı oyundan soğutuyordu.Skill ve meslek olayıda gayet iyiydi ücretsiz oyun arayanlara öneririm gerçi şu sıralar eskisi gibi çok online oyuncusu yokmuş.pvp saçma bişey bence
Artık arkadaşlarla aynı bölümleri bitirmekten gına geldi o dereceOyun denildim mi ücretsizlerde iş yok.Ya birbirlerinin çakması ya da saçma sapan.Aylık vereceksin azıcık bir parayı oynayacaksın babalar gibi.Ücretsiz oyunlarda en çok Rappelz'i oynayabildim.Pet sistemi ve PvP olayı gerçekten çok başarılıydı ama akıcılığı ve kasılma olayı oyundan soğutuyordu.Skill ve meslek olayıda gayet iyiydi ücretsiz oyun arayanlara öneririm gerçi şu sıralar eskisi gibi çok online oyuncusu yokmuş.
pvp saçma bişey bence
Şuanda açık ara farkla dünyada birinci Team Fortress 2. Bilmiyorum dersen ağlarım. Steam oyunu. Free to Play... Editörlerin puanı 10/10. Call of duty bile 10/10 alamıyor...
Artık arkadaşlarla aynı bölümleri bitirmekten gına geldi o dereceOyun denildim mi ücretsizlerde iş yok.Ya birbirlerinin çakması ya da saçma sapan.Aylık vereceksin azıcık bir parayı oynayacaksın babalar gibi.Ücretsiz oyunlarda en çok Rappelz'i oynayabildim.Pet sistemi ve PvP olayı gerçekten çok başarılıydı ama akıcılığı ve kasılma olayı oyundan soğutuyordu.Skill ve meslek olayıda gayet iyiydi ücretsiz oyun arayanlara öneririm gerçi şu sıralar eskisi gibi çok online oyuncusu yokmuş.
Bencede saçma sapan...pvp saçma bişey bence
Şuanda açık ara farkla dünyada birinci Team Fortress 2. Bilmiyorum dersen ağlarım. Steam oyunu. Free to Play... Editörlerin puanı 10/10. Call of duty bile 10/10 alamıyor...
- - - Eklendi - - -
Bencede saçma sapan...
WoW gibi değil derken ?
Biliyorum lakin mesajda MMORPG'lerden bahsediyordum.FPS'lerden değil.Bu sebeple bana göre bir WoW gibi değil.
WoW gibi değil derken ?
ben pes ve kinect oyunları dışında pek oyun oynamam xbox ta
Pes en iyisi. İddialıyımdır haben pes ve kinect oyunları dışında pek oyun oynamam xbox ta

Öyle deme abi bana söyle ne hata varmış dersen sana makale yazarım emin olpes grafik olarak fifa dan bin kat daha iyi bide hataları var diyolar xbox ta hiç hata görmedim

furkan top kalecinin içinden geçiyo diyodu
Öyle deme abi bana söyle ne hata varmış dersen sana makale yazarım emin ol![]()
Ohara okadarda değil o hata kimbilir kaç senesinde kaldı
furkan top kalecinin içinden geçiyo diyodu