Metin2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMadness

TheMadness

Üye
Bütün gün bu sunucuları kuruyorum anlayın halimi :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mesela bu uygulama marketine seve seve tasarım yaparım ama nasıl yapılcağını bilirsen

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Left 4 Dead oynayan varmı? :hmmm

Artık arkadaşlarla aynı bölümleri bitirmekten gına geldi o derece :ehe Oyun denildim mi ücretsizlerde iş yok.Ya birbirlerinin çakması ya da saçma sapan.Aylık vereceksin azıcık bir parayı oynayacaksın babalar gibi.Ücretsiz oyunlarda en çok Rappelz'i oynayabildim.Pet sistemi ve PvP olayı gerçekten çok başarılıydı ama akıcılığı ve kasılma olayı oyundan soğutuyordu.Skill ve meslek olayıda gayet iyiydi ücretsiz oyun arayanlara öneririm gerçi şu sıralar eskisi gibi çok online oyuncusu yokmuş.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Artık arkadaşlarla aynı bölümleri bitirmekten gına geldi o derece :ehe Oyun denildim mi ücretsizlerde iş yok.Ya birbirlerinin çakması ya da saçma sapan.Aylık vereceksin azıcık bir parayı oynayacaksın babalar gibi.Ücretsiz oyunlarda en çok Rappelz'i oynayabildim.Pet sistemi ve PvP olayı gerçekten çok başarılıydı ama akıcılığı ve kasılma olayı oyundan soğutuyordu.Skill ve meslek olayıda gayet iyiydi ücretsiz oyun arayanlara öneririm gerçi şu sıralar eskisi gibi çok online oyuncusu yokmuş.
pvp saçma bişey bence

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye

Şuanda açık ara farkla dünyada birinci Team Fortress 2. Bilmiyorum dersen ağlarım. Steam oyunu. Free to Play... Editörlerin puanı 10/10. Call of duty bile 10/10 alamıyor...

- - - Eklendi - - -

pvp saçma bişey bence
Bencede saçma sapan...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şuanda açık ara farkla dünyada birinci Team Fortress 2. Bilmiyorum dersen ağlarım. Steam oyunu. Free to Play... Editörlerin puanı 10/10. Call of duty bile 10/10 alamıyor...

- - - Eklendi - - -

Bencede saçma sapan...

Biliyorum lakin mesajda MMORPG'lerden bahsediyordum.FPS'lerden değil.Bu sebeple bana göre bir WoW gibi değil.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben pes ve kinect oyunları dışında pek oyun oynamam xbox ta

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben pes ve kinect oyunları dışında pek oyun oynamam xbox ta

Kinect oyunlar çok güzel oluyor.PS3'e tercih etmemin nedeniydi o zamanlar.Şu sıralar Xbox'tan FPS oyunlara başladım gamepad'i tam FPS oyunlar için tasarlanmış çok iyi oluyor.Zaten pek exclusive oyun oynamam.Exclusive isteseydim PS3 alırdım -.-

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nedense futbol ve PES sevmem :ağlarım:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
pes grafik olarak fifa dan bin kat daha iyi bide hataları var diyolar xbox ta hiç hata görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt