Metin2 Artık Cep Telefonlarında!

Sponsorlu Bağlantılar

malako1476

Üye
yükledim tlfona kuracam ama desteklenemio dio nden? blen varmı?

legolas29

legolas29

Üye
boyle birşey olması olanaksız bence pc lerde bile ba<zzen lagdan dolayı kasma olurken nasıl olacakta bir telefonda oynanabielcek çok saçma wlan bile yetmez bence oynnmaz ....

ssleepp

Üye
Samsung Ch@t s3353 için yapabilirmisiniz__?

mansur002

Üye
slm kardes bndede general mobile dstq100 var ben telefonu bilgisayara usb kablo ile baglayıp bilgisayrdan internete girmek istiyorum yani telefonu moderm olarak kullanmak istiyorum sende pc için telefonun com port programı varmı?biliyorsan yaz önemli yada faceden ekle mansurö[email protected] yada direk adımı soyadımı yaz tek ben çıkıyorum ekledigin zaman mesaj yolla

e1s2e3r

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]monteye uyumlumu s5620[/SIZE][/COLOR]

RedFactions

RedFactions

Üye
Teşekkürler..

şehmusss

şehmusss

Üye
metin 2
vodafon olarak ayarlasan

ByGolsime

Üye
burdada online olmayan cep metin2 var site=

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
ben böyle bişii yok 190kb mi olur oyun bi kere nasıl oynucan az düşün yani

q1e2

Üye
nerden ındırcez metın 2yı telefona yardımcı olurmusunuz telefon modelım gt-s3353 samsung

sulo6565

Üye
bende diom nie girmio avea bnimki

aniloski

Üye
Ben indiremiyorum

abandonware

abandonware

Üye
ekran alıntısı koyan varmı?

sekajmer

sekajmer

Üye
ARKADAŞLAR MOBİL CEPTEN METİN2 GİBİ OYUN VAR ! TÜRK WEB SİTE: YABANCI WEB SİTE: OYUNUMUZUN ADI - TİBİAME ONLİNE - TELEFON AYARINIZI Vodafone İnternet,Avea İnternet,Turkcell İnternet Operatörünüz Hangisi ise Sonu İnternet Olanı Yapın İnternet Ayarınızı. Erişim İsmine "internet" yaz kaydet. VE OYUNU TELEFON MODELİNİZİ SEÇİN İNDİRİN. New gameden Üyelik Alır. Contunuedden Hesabinizi Yazarak Start gameden Giriş Yaparsınız. OYUNDA SOHBET,LONCA,LEVEL,BECERİ,İTEMLER,ARKADAŞLIK,TİCARET Herşey bulunmakta. AYRICA BİLGİSAYARDANDA OYNANABİLİR! KAYIT OLURKEN WORLD BÖLÜMÜNE 1 YAZIN. VE OYUNCU ADI KOYARKEN RAKAM GEÇMEZ SADECE HARF AMA ŞİFREDE GEÇER! Keyifli oyunlar.. WORLD 1 Weziriazam. Oyunla İlgili Ayrıntılar:

- - - Eklendi - - -

ALIN TİBİAME ONLİNE ( TELEFONDAN,MOBİL,VE PC BİLGİSAYARDAN OYNAMIR.) Oyun ayni metin2 gibi. TÜRK WEB SİTE: http://www.tibiame.tr.nu YABANCI WEB SİTE: http://www.tibiame.com

Skysis

Üye
gerçekmi bu ya :D

alimusaakyüz

Üye
nokia x3 için yapın

amancan

Üye
ben indiremiyorum samsung s5132 javada

Üst Alt