mehmetxx99
Üye
Verim alabilir hemde cok rahat alabilir kainy pcnin ramini kullanio ama program oyuna ozel tus kombinasyonu yaratiyor zaten telefonun kerneline bagli az buz kasmalar olabilir ama oda o kadar cok diil telefonda o programla ben call of duty bule oynadim.Şuanki mevcut cihazlarla android gelişsede henüz sıkıntı verim alamazsın![]()
Senin istedigin bu bana guvenArkadaslar farkina vardiginiz gibi android cok gelişti ve bilgisayar dosyalarini androidte calistirabilecek seviyeye kadar gelebildi.
benim istedigim sey telefonumda metin2 oynamak eger bunun icin bir yönteminiz varsa lütfen anlatin![]()
Kainy (Gaming-Remote-Desktop) google playdede var demo bide ads surumu var ama onlaran verim alamiosun full parali hd surum var o iyi apk bulup lucky patcherla lisans sorgulama kapatabilirsin pcye de bu kainy nin pc surumunu yukluon programi acip pcde ag kisminda local ip adress sifre vb seyler var onu teleindeki kainy ye yazion kaydetip baglan diosun pcndeki oyunlar gozukuo actigin oyuba gore ozel kalibre pad eklenio istersen o padi fonksiyonunu degistirebilirsin.Jainy ne nasil kullaniliyo
Senin istedigin bu bana guvenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o zaman unut o işi çok şey istiyosunArkadaslar benim istedigim pcye baglanipta telefondan oynamak degil.
.exe dosyalarini androidte acabilecek bir program istiyorum
Exe dosylari telde qcilqbiliyor game emultorle ama sadece uyumlu oyunlarda.Aynen .exe dosyasını nasıl açmayı düşünüyorsun telefonu bilgisayarmi sandin