Oyun METIN 2 ANDROIDTE CALISTIRMAK ICIN BI YÖNTEM VERIN :)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
METIN 2 ANDROIDTE CALISTIRMAK ICIN BI YÖNTEM VERIN :)
Arkadaslar farkina vardiginiz gibi android cok gelişti ve bilgisayar dosyalarini androidte calistirabilecek seviyeye kadar gelebildi.
benim istedigim sey telefonumda metin2 oynamak eger bunun icin bir yönteminiz varsa lütfen anlatin:)

çaminci

çaminci

Üye
sanmiyorum ama bulsan bile verim alamazsın android gelişti de hala bir pc değil

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
androidin yazilimi okadar gelistiki windows xpnin yazimini android üzerinden acabiliyorsun.
bu yöntemlede metin 2 yi acmaya calistim ama bu yöntemin istedigi ram hafizasi oldukca cok o yüzden metin2 ordan cok yavas acildi
ya tabiki hem android hem windows xp üstüne birde metin 2 yi bir telefonda acarsan telefon tabiki yavaslar

furkankaya559758

Üye
Ben sanmıyorum böyle bir şey olacağını.

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
Oldu bile dosdox ve benzeri uygulamalarla winxp.iso win98.iso (pc isletim sistemleri)
gibi yazilimlari telefon üzerinde acabiliyorsun.

TRSweet

TRSweet

Üye
Bir yolu var ama te win 8 lazim birde en az telefonun 2 gb ram 8 cekirdekli olmasi lazim zaten win 8 de 30 gb lik sd card hafizasi istio bir yontem daha var kainy die bi uygulama var pc yi telefona yansitabiliosun konsol filan var telde lol oynamistim kainy ile

BelaMonte

BelaMonte

Üye
teamwiever den bağlan bi metin 2 si olan bilgisayara, oyna :D

avast

avast

Üye
Teamwiever cok verimli degik ama splashtop baya verimli ben ordan kullaniyodum

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Şuanki mevcut cihazlarla android gelişsede henüz sıkıntı verim alamazsın :)

TRSweet

TRSweet

Üye
Şuanki mevcut cihazlarla android gelişsede henüz sıkıntı verim alamazsın :)
Verim alabilir hemde cok rahat alabilir kainy pcnin ramini kullanio ama program oyuna ozel tus kombinasyonu yaratiyor zaten telefonun kerneline bagli az buz kasmalar olabilir ama oda o kadar cok diil telefonda o programla ben call of duty bule oynadim.

kralberk13

kralberk13

Üye
şuna bir bak derim belki işine yarar

avast

avast

Üye
Jainy ne nasil kullaniliyo
Arkadaslar farkina vardiginiz gibi android cok gelişti ve bilgisayar dosyalarini androidte calistirabilecek seviyeye kadar gelebildi.
benim istedigim sey telefonumda metin2 oynamak eger bunun icin bir yönteminiz varsa lütfen anlatin:)
Senin istedigin bu bana guven

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben telefona xp ve me yi kurdum note 2 oldu patates telefon lagdan geçilmiyor bırak metin 2 yi mayın tarlası açamadım

avast

avast

Üye
Benim dedigimi dinleyin

TRSweet

TRSweet

Üye
Jainy ne nasil kullaniliyo

Senin istedigin bu bana guven
Kainy (Gaming-Remote-Desktop) google playdede var demo bide ads surumu var ama onlaran verim alamiosun full parali hd surum var o iyi apk bulup lucky patcherla lisans sorgulama kapatabilirsin pcye de bu kainy nin pc surumunu yukluon programi acip pcde ag kisminda local ip adress sifre vb seyler var onu teleindeki kainy ye yazion kaydetip baglan diosun pcndeki oyunlar gozukuo actigin oyuba gore ozel kalibre pad eklenio istersen o padi fonksiyonunu degistirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mehmetxx99
avast

avast

Üye
Splash top 2 deneyin siz bence

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar benim istedigim pcye baglanipta telefondan oynamak degil.
.exe dosyalarini androidte acabilecek bir program istiyorum

kralberk13

kralberk13

Üye
Aynen .exe dosyasını nasıl açmayı düşünüyorsun telefonu bilgisayarmi sandin

Üst Alt