Metal Slug Mobile Impact s60v2!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

metall123

Üye
saol kardeş bide bu n gage oyunlarından hangisi olur benim tele yardım edermisin

metall123

Üye
kurulumu pek anlamıyom ya nedense hep hatalı oluyor

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dedimya N72 sorunlıu bir tel 7610 için olan sis dosyalarını felan çalışıtırır yoksa kalite bakımından bir N70'in yaptıklarını nedense yapamıyor...Ben zaten o teli kimseye tavsiye etmiyorum...N-Gage oyunları çalıştıran tel listesinde N72 adıda geçmez bence senin iş biraz zor..Ama dene çalışan oyunlar illaki olur...Çünkü N72 ---> SYMBIAN OS 8.1a'dır...

metall123

Üye
tmm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş yok ya o yazanlardan hiç bir şey anlamadım saten hepsi rapid odanda indiremiyorum saten bana ayarlanmış sis halinde oyun lazım bi yardım edersn sevinirim bide bole rpg strateghy oyunu varsa solermssın

kardeş yok ya o yazanlardan hiç bir şey anlamadım saten hepsi rapid odanda indiremiyorum saten bana ayarlanmış sis halinde oyun lazım bi yardım edersn sevinirim bide bole rpg strateghy oyunu varsa solermssın

metall123

Üye
kardeş ghost recon çalıştı n gagede ama renkler bozuk ne yapıcam

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
kardeş ghost recon çalıştı n gagede ama renkler bozuk ne yapıcam

Verdiğim colorfixle sorunun hallolur ama burada yapman gereken şu colorfix'i yükle ardından oyunun renli çalışması için oyuna gir ve hemen telde menü tuşuna uzun basıp telefona gir bak orada hızın çok önemli oyunu açınca direk menü tuşuna uzun basacaksın o an için oyunu arka plana alıp çıkmış olacaksın...Sonra telde colorfix'i yükleyince klasörümde kısayolu oluşmuştur zaten "Colorfix On" olana giriyorsun o anda telin görüntüsü kayar ama korkma oyun düzgün çalışması için bu şart sonra o anda tekrar menü tuşuna uzun basıp bu sefer oyuna giriyorsun ve oyun net bir şekilde açılır..:oke:

Dediğim gibi orda hızın önemli....:oke:

Ekli dosyalar

metall123

Üye
yapıyorum ama olmuyor kardeş ya tam beyaz ekranda basıyorum ama olmuyor

bide bu the roots çalışırmı benim telde n70 te çalısıyormuş galiba nasıl çalışcak o

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
yapıyorum ama olmuyor kardeş ya tam beyaz ekranda basıyorum ama olmuyor

bide bu the roots çalışırmı benim telde n70 te çalısıyormuş galiba nasıl çalışcak o
Olur yaw olması lazım....

Roots'uda denemedim...

metall123

Üye
olmuyor kardeş bide bu call of dutyde yükledim oynuyorum problem yok ama hafıza dolu bir yer iaçmıyor bunu nasıl halledicez

o problemi hallettim senden bir şey isiticem bu the roots fixli hali lazım o n gae hakkında herşeyede link ölmüş varsa atarmsısın fixli olucak

Genzo *

Genzo *

Üye
Ellerine sağlık salih baba:ehe

metall123

Üye
salih kardeş cevap vrmeni beklıorum

metall123

Üye
kardeş lüfen rapid olması sibnir oluyom ya bide fixli olsun

kardeş fixli olsun bide rapid olmasın lütfen bide bu manuel color fix varya onda 3 tane oyunun rekleri düzeliyor diğer oyunları nasıl ayarlıcaz

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
28 mb'lık oyun rapid linki sağlam daha ne istiyorsun....:D

Oyunda fix'li...

metall123

Üye
kardeş bir şey indiremem rapidden ben inmiyor bide fixi bulup indirdim oyunu kurdum açılmadı bana n70 teki bütün libsleri versene forumdakş yetersiz herhalde yada nasıl açılıyor bu the roots ben fixi apps içine attım ama olmadı bide msn varsa verirmisin daha çok sorum olucak

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
kardeş bir şey indiremem rapidden ben inmiyor bide fixi bulup indirdim oyunu kurdum açılmadı bana n70 teki bütün libsleri versene forumdakş yetersiz herhalde yada nasıl açılıyor bu the roots ben fixi apps içine attım ama olmadı bide msn varsa verirmisin daha çok sorum olucak
Eklerim eklemesinede benim internet kotalı o dediklerin en az 60 mb ediyor rapidli var piyasada ben birde başka upload sitelerine ekleyemem çünkü internetim zaten kotalı..:(

metall123

Üye
bn indrdim oyunu fixide yaptım sound fix vardı ama olmadı çalışmadı nasıl yapıcam

Üst Alt