METAL SLUG 3 v1.1

Sponsorlu Bağlantılar

retis

retis

Üye
    Konu Sahibi
METAL SLUG 3 v1.1

Android 2.3.3 veya üzeri gerektirir.

Ayrıntılı Bilgi:

Apk. (Boyut: 3.83 mb.]

Sd Data [Boyut: 102.87 mb.]

-------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar dosyaları check etmesi için internet bağlantısı şart yeni sürüm çıktı bu arada konuyla birleştirirse mod arkadaşlar makbule geçer

Apk File:

Sd File:

Sd dosyasını android/data klasörüne kopyalamanız yeterli arkadaşlar... dosyaların check edilebilmesi için internet bağlantısı şart unutmayın...

• Beğen
Tepkiler: xmmtotrkx ve xedgo

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Tesekkurler

larten123

larten123

Üye
Resmen aynısı :tşk:

[alikan]

[alikan]

Üye
Bir indirme linkine ulaşmak için 50 tane banner site açılıyo ya ppfff. Paylaşım için teşekkürler şimdi deneyeceğim.

hellthelast1

Üye
İndirim sd'yi attım data'nın içine ama yine internet bağlantısı istiyor ?

calypso16

calypso16

Üye
sd hafıza kartındaki android-data klasörüne kopyalanmıyor mu? ben böyle yaptım ve arkadaşın dediği gibi internet istiyor

enes-1907

enes-1907

Üye
:tşk:

calypso16

calypso16

Üye
açıldı mı oyun

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

BadLucian

BadLucian

Üye
Arkadaşlar dosyaları check etmesi için internet bağlantısı şart yeni sürüm çıktı bu arada konuyla birleştirirse mod arkadaşlar makbule geçer

Apk File:

Sd File:

Sd dosyasını android/data klasörüne kopyalamanız yeterli arkadaşlar... dosyaların check edilebilmesi için internet bağlantısı şart unutmayın...

KayraBey

KayraBey

Üye
Mesajınız konu başlığına eklenmiştir.Teşekkür ederim.

hellthelast1

Üye
Beyler oyunmu bozuk yoksa benim teldemi sorun var anlamadım.. oyunu bir süre oynayınca birden aşırı kasmaya baslıyor oynanmıyor.. telefonum Xperia Arc

silenthills

Üye
Kardeş oyun bozuk sanırım benim telefonum galaxy s3 1. Bölümün sonunda acayip kasiyor hatta oyundan bile atıyor.

AyaZ_19

Üye
aynı sorun bende de var arkadaşlar.1. bölümden sonra kasmaya başlıyor.

zazian_12

Üye
Malesef aynı sorun bende de var. Oyun sorunlu sanırım. Telefonum Galaxy Note.

BadLucian

BadLucian

Üye
Arkadaşlar 1.0 sürümde ilk bölümün ortasında kasmaya başlayıp atıyordu 1.1 sürümde ilk bölümün sonunda kasıp oyundan atıyor oyunda bir sorun olduğu kesin ama çözümünü araştırdım daha birşey bulamadım...

xmmtotrkx

xmmtotrkx

Üye
guzel hany

ersinbakar

ersinbakar

Üye
güzel bir oyun emeğine sağlık.

maytrax

Üye
1 bölümün bossunda oyun kasıyor.Şunu bi halledın arkadaşlar sorunsuz oynayalım.Thanks

BadLucian

BadLucian

Üye
Arkadaşlar yabancı forumlardada aynı sorunu yaşıyanlar var yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendim ki buna çözüm bulabilen olmamış daha :D