Metal Slug 3 işte BOMBA have is baŞİngo :D

Sponsorlu Bağlantılar

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
    Konu Sahibi
Metal Slug 3 işte BOMBA have is baŞİngo :D

• Beğen
Tepkiler: kıller

fak-yu

Üye
PAYLAŞIM İÇİN SAGOL:yuru

behco

Üye
Poııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ercan20

ercan20

Üye
çok saool....

cerkess

Üye
;)..

hakan_15

Üye
teşekkürler

ukalgs

ukalgs

Üye
tam aradığım oyundu sağ olun

eroyeren

eroyeren

Üye
kardeş cok saol

ahmettaha

Üye
güzel saol gardaş

eldronheroes

Üye
saol kardeşim.!!!.çok güzel paylaşım:yuru

enessagir

Üye
lan yavrum şunları nie rapidshare den atıyonuz burada üyy e olamayan garibanlarda var

m_b_ceza34

Üye
guzel oyun saol bırader

NobLe

NobLe

Üye
sagol güzel paylaşım ama ben bir yerde takıldım geçemiyorum bir bölümde alttan bir gemi gibi bişi ataş ediyor onu nasıl yok edecez anlatır mısın? sagol paylaşım için

musberat

Üye
link çalışmıyor ayrıca bu dosya virüslü.arkadaşım insanların bilgisyarlarıyla oynamayalım.oyun ırakacaksan düzgün bırak.böyle virüslü bırakma..............................:@:@:@:@:@:@:nono::nono::nono::@:nono::@:@:@seni şikayet ettirip 100 puanının silerdim ben olsam.hilekarlığa luzüm yok

teksewgi

teksewgi

Üye
link çalışmıyor ayrıca bu dosya virüslü.arkadaşım insanların bilgisyarlarıyla oynamayalım.oyun ırakacaksan düzgün bırak.böyle virüslü bırakma..............................:@:@:@:@:@:@:nono::nono::nono::@:nono::@:@:@seni şikayet ettirip 100 puanının silerdim ben olsam.hilekarlığa luzüm yok
:sinir:sinir:bann::bann:

ya bu musberat kimse sizi kışkırtmaya çalışıo arkadaşım sen ii misin 4-5 oyunada aynı mesajı yazmışsın hiç biride virüslü deil :bann::bann::sinir:sinir

yunuss.10

yunuss.10

Üye
saolllll tesk.

--------------- Ekleme ---------------

ne wırusu ya kolaysa sen de bıseyler kot adam emek werıp koymus sen de hazır alıp laf atıyosun ındırmr madem bıraz da saygılı ol

looney

looney

Üye
ikincisini bitirdim sıra ucuncusunde :)

--------------- Ekleme ---------------

belki virus başka bi yerden bulaşmıştır cocuga ne bagırıyorsun ki biraz emege saygın olsun be hem bizde neden calışıyor :)

yusufucan

yusufucan

Üye
Sizin Yüzünüzden Foruma Girmek İstemiyorum Çocukmusunuzz arKAdaşlar...AzcıKK Efendi Olun yaa

sidar395

sidar395

Üye
eyw sağol kank

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
saol bilader