Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metal Detector Touch
Sponsorlu Bağlantılar
dsr
Üye
sadece pusula özelliği olan telefonlarda çalışır. 5800da bu özellik yok
DgnGkmn
Üye
5800 Navigation edition da pusula olması lazım .. Bu uygulama 5800 N.e. De çalışabilir. Ama 5800 x.m. De kesin çalışmaz =)
ULTIMATE93
Üye
C5_03 te mukemmel c alisti fake degil tamamen gercek
ahmetc503
valla süper çalışıyo 5800 ı bilmem ama c503 de manyak çalışıyo kalorifere tutuyorum maximum gösteriyo telefonunuzda çalışmıyo die bu kadar yorum yapmanıza gerek yok
SegaMega
Üye
5800 da olmuyo nserisinde oluyo genelde ..............
HASAN ÇELİKER
Üye
5800 da olmuyor
phasan
Üye
ben bısı anlamadım yapamadım
tirtil8
Üye
emre arkadaş doğru söylüyor bende c5_03 te kullandım sonuç mükemmel
öncelikle paylasımı yapan arkadaş teşekürler, c5-03 te denedim sorunsuz calısıyo fake felan deil telefonun dısında koruyucu kılıf felan varsa çıkarın daha iyi algılıyor nasıl calısıyo bi anlam veremedim ama bi açıklaması vardır heralde
DgnGkmn
Üye
Yeni telefonum N8de Çalışıyor. kalorifere yaklaştırdım metalmiş. ben alimünym sanıyodm =)
sena5135
Üye
gerçekten işe yarıyormu
pslck_41
Üye
ufuk53
Üye
evet gayet mükemmel çalışıyor.ilk baştaki yazıyıda telefonu aşağı yukarı sağa sola hareket ettirerek yok oluyo.ondan sonra düzgün çalışıyor
nihat özvariş
Üye
bunu havada sekiz cizerek sağdan sola getir götür tam sekiz defa ekrandaki yazı gidiyor kulana bilirsinz