Messi ödüllerini feda ediyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messi ödüllerini feda ediyor!
Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ülkesinde konuştuğu Radio la Red'e ilginç açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu, Arjantin Milli Takımı ile kupa kazanmayı çok istediğini, 2014'te Brezilya'daki Dünya Kupası'nı havaya kaldırmak için bugüne kadar kazandığı üç Altın Top (FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu) ödülünü feda edebileceğini söyledi.

Messi, kupayı ülkesinin ezeli rakibinin düzenleyeceği bir turnuvada kaldırmanın kendisi için önemini ise şu sözlerle dile getirdi:

"UYANIKKEN BİLE HAYAL KURUYORUM"

"Arjantin ile kupa kazanmayı zaten çok istiyorum. Eğer bunu Brezilya'daki turnuvada yapabilirsek spektaküler olur. Dünya Kupası'nı kazanmanın hayalini görmek için uyumama gerek yok. Uyanıkken bile bunun hayalini kuruyorum"

Messi, milli takımda iyi oyunculara sahip olduklarını söylerken, eleştirilen savunma hattının da çok kaliteli olduğunu belirtti.

"MOURINHO'YU DİNLEMİYORUM"

Messi, El Clasico'larda nasıl bir psikoloji içine girdiğini ise, "Real Madrid'le oynadığımızda iki takım da sahaya her şeyini veriyor. Ama sonra her şey normale dönüyor. O maçlarda hep en iyi oyunumu oynayacağıma inanıyorum. El Clasicolar öncesi zihiyetim bu oluyor. Real Madrid fantastik bir takıma sahip. Mourinho'nun basına söyledikleriyle ilgilenmiyorum. Sadece oyuncularına odaklanıyorum" sözleriyle aktardı.

Barcelona'nın yıldızı, Carlos Tevez ile aralarında ilişkiyi ise, "Her zaman harika oldu. Birbirimizin düşmanı olduğumuz şeklindeki dedikoduları hiçbir zaman dinlemedik. Kulübüne döndüğü için sevindim. Umarım bir an önce oynar" diyerek açıkladı.

"BAŞKA TAKIMDA DAHA İYİ OLAMAM"

Günün birinde ülkesi Arjantin'de forma giymek istediğini söyleyen Messi, "Ama daha 25 yaşındayım. Şimdi bunu düşünmüyorum" derken, Barcelona'da kalma konusunda ise; "Bunu daha önce defalarca söyledim. Benim niyetim Barça'da kalmak. Başka bir yerde daha iyi olamam. Eğer bana bağlı olsaydı, sonsuza kadar burada kalırdım" ifadesini kullandı.

Futboldaki hedefinin kendini geliştirmeye devam etmek olarak açıklayan Messi, dünyanın en iyi oyuncusu olarak anılmanın harika bir onur olduğunu söyleyerek, geleceğe dair en önemli planının ise aile sahibi olmak olduğunu söyleyerek, çocuk sahibi olmayı istediğini söyledi.

Kaynak: Sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
249
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
534
Baydırman
lordalexandre
Cevap
9
Görüntüleme
1K
ibrahimbüyükdemir


Üst Alt