Durdurulamaz Messi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Durdurulamaz Messi!


Muhteşem bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Lionel Messi, 90 gole ulaştı. Arjantinli yıldız, hafta sonunda oynanacak Real Valladolid maçına rekorunu geliştirmek için sahaya çıkacak.

Geçtiğimiz hafta Gerd Müller'in bir yılda en çok gol atan futbolcu rekorunu kıran Lionel Messi, oynadığı her maçta rakip fileleri havalandırmaya devam ediyor. Müller'in rekorunu kırdıktan sonra Kral Kupası'nda Cordoba'ya iki gol daha atan Arjantinli yıldız, ligde oynanan Atletico Madrid maçında rakip kaleyi yine iki kez avlayıp, 2012 yılındaki gol sayısını 90'a çıkardı.
Barcelona'nın en yakın rakibi Atletico Madrid'e 9, ezeli rakibi Real Madrid'e de 13 puan fark atmasında en önemli görevlerden birini üstlenen Messi, bu sezon ligdeki gol sayısını da 25'e çıkardı. La Liga'da bu sezon hiçbir maçta tek golde kalmayan Messi, gol attığı her maçta birden çok kez fileleri havalandırarak muhteşem bir istatistiğe daha imza attı.
2012'de 90 gole ulaşan Messi'nin önünde rekorunu geliştirmesi için bir maç daha bulunuyor. Lionel Messi, Barcelona açısından 2012'nin son maçında hafta sonunda Real Valladolid karşısına 90 gollük rekorunu daha da geliştirmek için sahaya çıkacak.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Efsane
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
323
DiaBLoS


Üst Alt