Messi Chelsea'yi unutamadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messi Chelsea'yi unutamadı!
Lionel Messi, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea'ye haksız şekilde elenmenin üzüntüsünü hala yaşadığını söyledi.

Her iki maçta da baskılı olan ve topa daha çok sahip olan tarav olmasına rağmen Barcelona, Chelsea'ye toplamda 3-2'lik skorla yenilmiş, Messi de bir penaltı kaçırmıştı. Geçtiğimiz sezon Real Madrid'e de lig şampiyonluğunu kaptıran Barça'da Messi, Chelsea maçlarının üzüntüsünü hala yaşadığını söyledi.

Messi, salı günü gazetecilere yaptığı açıklamda, "Bu sene Şampiyonlar Ligi'ni de ligi de kazanamadık ama Şampiyonlar Ligi'nden elenmek beni daha öfkelendiriyor. Geçirdiğim sezon için çok mutluyum. Fakat Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadığımız için çok öfkeliyiz. Önümüzdeki sezon daha çok kupa için savaşacağız ve milli takımla da Dünya Kupası vizesini almaya çalışacağız." dedi.

Milli takımıyla Dünya Kupası elemelerinde oynayacağı Ekvador maçına hazırlanan yıldız futbolcu, Pep Guardiola'nın gidişi sonrası takıma Tito Vilanova'nın gelişine rağmen önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni yeniden kazanacaklarını söyledi. Messi, "Bunca şeyden sonra Pep'in yerini doldurmak kolay değil. Fakat Tito'yu da çocukluğumdan beri tanıyorum ve ondan ne bekleyeceğimizi de biliyorum. Geçtiğimiz dört yılda Guardiola ile pek çok şey başardık ve umarım işler yine bu şekilde devam eder." şeklinde konuştu.

Messi geçtiğimiz sezon attığı 73 golle rekor kırdı ancak, Euro 2012'de yıldıznın parlaması halinde Real Madrid'li Cristiano Ronaldo'nın bu yılki Ballon d'Or'u kazanacağına yönelik görüşler mevcut. Konu ile ilgili olarak yıldız golcü, "Bilmiyorum ve bunun hakkında düşünmüyorum. Ocak ayına kadar daha pek çok önemli maçlar var ve Ekvador maçı da bunlardan biri. Barcelona ve milli takım ile kazanacak daha çok başarılar var ve şimdilik bunun hakkında düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Arjantin'in Dünya Kupası elemeleri kapsamında Ekvator ile 2 Haziran'da Buenos Aires'te karşılaşacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...