Messi: "Agüero'yu Real Madrid'de görmekten mutluluk duyarım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messi: "Agüero'yu Real Madrid'de görmekten mutluluk duyarım"
Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Manchester City'nin yıldız oyuncusu Sergio Agüero hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yaz ayında Atletico Madrid'den ayrılan Kun Agüero, yüksek bir bonservis bedeliyle Manchester City'ye transfer olmuştu. Kısa bir süre içinde takımın değişilmezlerinden biri olan yıldız oyuncu, Roberto Mancini'nin de gözdeleri arasına girmişti.

Son günlerde İspanyol ve İngiliz basınında çıkan haberlerde ise, Real Madrid'in golcü oyuncusu Gonzalo Higuain ile Agüero'nun takası gündeme gelmişti. Bu dedikodulara cevap veren M.City Teknik Direktörü ise, Higuain'in takımında görmek isteyeceği bir oyuncu olduğunu, fakat Agüero'yu hiçbir yere bırakmayacağını söylemişti.

Bu transfer spekülasyonlarına yorum yapan Lionel Messi ise, Radio 9'a yaptığı açıklamada, "Kun, eğer Real Madrid'e gelirse oynamaktan keyif alacağını düşünüyorum. O kendisi için en iyisini düşünecektir. Real'e gelirse onun adına çok mutlu olurum, çünkü biz onunla saha dışında da çok yakın arkadaşız." diye konuştu.

Agüero ile saha içinde çok iyi anlaştıklarını ve 2014 Dünya Kupası hakkında da görüşlerini dile getiren yıldız oyuncu, "Arjantin Milli Takımı'nda birlikte çok büyük bir uyum içinde oynadığımızı düşünüyorum. Kun çok iyi bir forvet ve takımda da çok kaliteli bir isimler var. Önümüzdeki Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Önümüzde kendimizi geliştrimek ve çalışmak için daha çok zaman var." diye konuştu.

Iniesta ve Xavi gibi usta futbolcularla birlikte oynadığı için çok şanslı olduğunun altını da çizen Messi, "Xavi ve Iniesta gibi oyuncularla antrenmanlara ve maçlara birlikte çıktığımız için kendimi şanslı hissediyorum." dedi.

Bu sezon Real Sociead ve sezonun ilk yarısında oynanılan Valencia maçı hariç her maçta sahada 90 dakika görev alan Lionel Messi, dün akşam oynanılan Sporting Gijon maçında kart cezası nedeniyle arkaşlarını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt