Messenger Plus! Live 4.81.358 (23.03.2009)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Messenger Plus! Live 4.81.358 (23.03.2009)
Arkadaslar Messenger Plus Live eklentisinin yeni sürücü cikti. Messenger 9 ile uyumlulu arttirilan ve bazı bugları giderilen yeni sürümü indirmek icin


Programdaki degisikler:


Messenger Plus Değişiklikler! Live 4.81.358 (22/03/2009):

* Dizinler ve dosyalar günlük görüntüleyicide şimdi kronolojik olarak, ne zaman mümkün sıralanır.
* "OverrideImgTransfer" kayıt defteri ayarı eklendi. Eğer (1) doğru olarak ayarlanmışsa, Messenger Plus! güçleri bir JPG dosyası bir dosya transferi bir resim Oturumda yapıştırıldığını gönderilen gerekir. Eğer Fotoğraf gibi Messenger 2009 Paylaşımı don't Özellikle kullanışlı.
* Sabit: özel ifadeleri bu "olarak klavye kısayolları atanır!" önlemek duygu düzgün gönderilmek üzere geliyor.
* In order ve Uninstaller, scriptler ve derileri kaldırma sırasında kaldırılan hızlandırmak için artık yerine silinir Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır.
* Sabit: Görüntüleyicisi uzun düzgün Internet Explorer 8 yüklü günlükleri sohbet görüntülenmez Girişi (Bu şekilde IE8 bir sorun olarak düşünün) Geçici XHTML ile WebBrowser kontroller için IE7 emulates.
* Sabit: Ctrl + A basarak bir çok satırı herhangi bir etkisi yoktur kutusu düzenleyin.
* Script. ChatWnd:: SendMessage () şimdi boş bir mesaj parametre ile yazarak alanda kısa şu anda mevcut göndermek için kullanılabilir.
* Sabit: duyguyu Ses panelinde düzgün bir pencere zaman 20 ya da daha fazla ses aynı anda görüntülenen sohbet yer değildir.
* Sabit: Bazı tercihleri pencereler ve deri paneller seçenek düzgün bazı fareler orta düğme ile scrolled olmayabilir.
* Messenger Plus desteklemek için yeni bir yöntem! Şimdi kurulum bazı sürümlerinde dağıtılacak.
Ask.com o sayesinde, artık seçenek olan sadece sizin hangi yapabilirsiniz tarayıcınızın ayarlarını geri reverts Sorunuz en Uninstaller (dışında bilgisayarınıza herhangi bir program kurmadan ana sayfa ve varsayılan arama seçeneklerini değiştirmek zorunda eğer istiyorum).
Messenger Plus Kurulum O! Sadece bir iki seçenek isteyebilirsiniz: Circle Geliştirme veya ana sayfadan sponsor programı / Ask.com arama motoru değişir. Tabii ki her iki seçenekleri, tamamen isteğe bağlıdır.
O hafta ve ay bir sonraki çift olarak, ana sayfa plusnetwork.com üzerinde sunulan özelleştirilir ve özellikleri çok gelişmiş. Bu Messenger Plus bir çok güzel yanı haline gelmek olabilir! böylece forum yorumlarınızı göndermek için tereddüt etmeyiniz!
 


cengawer10

Üye
teşekkürler
 
Lord.iz

Lord.iz

Üye
teşekkürler ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K


Üst Alt