Messenger Kullanıcılarının Dikkatine!!! (MSN Tuzağı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
    Konu Sahibi
Messenger Kullanıcılarının Dikkatine!!! (MSN Tuzağı)
Değerli Maxicep Ailesi:
songünlerde artan
cebini senlendir
Seni kim engellemiş
yada
xxxxx kişinin msn ini kırdım sende gir sen de kır şeklinde vb
vakalarında msn kişi listelerinin ele geçirilip sistemin giderek geliştiği ve ilerde çok daha rahatsız edici boyutlara ulaşabileceği düşünülerek siz değerli üyelerimizi konu ile alakalı bilgilendirmek istedik,
kişi listelerinizin sözkonusu siteler tarafından alıkonulup bu sitelerden size yada arkadaşlarınıza benzeri mesajların otomatik olarak gitmesini istemiyorsanız bu gibi mesajlardaki linklere tıklamayın

Messenger kişi listenizdeki sizi silen kişileri öğrenmenin en kolay yolunu siz üyelerimizle paylaşmayı Maxicep olarak bir borç biliriz.
Messenger pencerenizde araçlar/seçenekler sekmesinden ayarlara ulaşın,
Gizlilik bölümünü açın ve burada silip silmediğini merak ettiğiniz kişinin üzerinde sağ tıklayın,
eğer "sil" ibaresi aktifse kişi sizi silmiş demektir. bunun duşunda internet üzerinden sitelerden alacağınız yardım hem sonuç konusunda yanıltıcı olacak hemde kişi listenizdeki arkadaşlarınızın sürekli olarak rahatsız edilmesine neden olacaktır.

Sizi engelleyenlerin görünmesi içinse
Önce listenizdeki kişiye Messenger açıkken sağ tıklayıp Görünüm / Profil seçeneğini seçin. Açılan sayfada ise soldaki resmin altında Profil ayrıntılarını göster seçeneğini göreceksiniz. Bunu seçerek işleme devam ediyoruz. Karşınıza çıkan sayfada Web Görünümü ve Messenger Görünümü şeklinde iki kısım olacak. Şimdi engellendiğimizi nasıl anlayabiliriz ona bakalım: Eğer Web Messenger görünümü ve Messenger görünümünün ikisini de bu sayfada görebiliyorsanız bu kişi sizi engellememiş oluyor. Ancak Messenger görünümü kısmı bu sayfada yer almıyorsa bu kişi sizi engellemiş demektir.

Saygılar...

POWER

POWER

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler + üstte kalsın :)

yusufucan

yusufucan

Üye
TeşekkürLer Bunlarda Yeni TuzAKk :S

Ozan

Ozan

Admin
Önemli bir konu.

Kısaca msn kullananlara tavsiyem

• Bilmediginiz kisilerin davetlerini kabul etmeyin.
  • Bilmediginiz linklere tıklamayın ( arkadaşınız dahi gönderse, çünkü arkadaşınız virüs kapmıs olabilir size otomatik olarak botlar link gönderiyor )
  • Bilmediginiz dosyaları kabul etmeyin ( yine aynı sekidle arkadasınız dahi olsa, çünkü arkadasınızdaki virüs size dosya gönderebilir )

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
artık msn de kimseye güven kalmadı

iLLeGaLL

iLLeGaLL

Üye
he yaww ama birazda suç millette bu kadarda keklik olunmazki yaww :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet bana da çok geliyo böle ama bildiğim için bakmıyorumm tabii...ama yeni yeni msne girenlerin bu tür tuzaklara düşmesi çok normal...

engelleyeni görme olayını da biliyodum ama açıkçası ben hiç tasvip etmiyorum bu tür şeyleri...herşeyi bilmek çok ta ii bişi değill bence....çünkü insan ne olursa olsunn etkisinde kalıp karşısındakinden soğuyabiliyo...bi laf vardı "insanlar birbirinin arkasından neler konuştuklarını bilselerdi eğer dünyada hiç dost kalmazdı" die bişeydi ve çok doğru... ;)

sametugba

sametugba

Üye
bilinen şeyleri böle destekleyici nitelikte yazılar okuduğumda o tekniklere daha bir güvenim artıyor artık :)

exe1454

exe1454

Üye
bilgi için tesekkurler

bora_16

Üye
thanks

Solamente

Üye
Ya hala bu tuzaklara düşen varmı :allalla::allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt