Messenger 9 yükleme sayfası hiç bir yerde görüntülenemiyor lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_naz_

Üye
    Konu Sahibi
Messenger 9 yükleme sayfası hiç bir yerde görüntülenemiyor lütfen yardım!
Mrb arkadaşlar messenger 9 yüklüydü ama sorun çıkardı programı kaldırdm, tekrar aynı programı yüklemek istedm ama yüklenmedi prog bozuk uyarısı geldi, netten indirmek istedim ama 9. sürüm hiç bir yerde görüntülenemiyor. Biri bi el atsa kafayı yemeden çok makbule geçecek :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eski sürümü kaldırın ve tamamen kalktığından emin olun.Program Files klasöründeki Windows Live/Messenger klasörünü ve bilgisayardaki artıklarını kaldırın.Ya da Your Uninstaller yazılımını kullanarak kaldırabilirsiniz.

Daha sonra aşağıdaki bağlantıya tıklayıp programı indirin ve yüklenmesini bekleyin.

_naz_

Üye
    Konu Sahibi
Eski sürümü kaldırın ve tamamen kalktığından emin olun.Program Files klasöründeki Windows Live/Messenger klasörünü ve bilgisayardaki artıklarını kaldırın.Ya da Your Uninstaller yazılımını kullanarak kaldırabilirsiniz.

Daha sonra aşağıdaki bağlantıya tıklayıp programı indirin ve yüklenmesini bekleyin.

Bilgisayarda messenger'a ait hiçbir şey bırakmadm, verdiğiniz linki tıkladm o da diğerleri gibi görüntülenemiyor :ağlarım: ben mi görüntüleyemiyorm sadece anlayamadm siz tıkladığınzda sayfa açılıyo mu?

_naz_

Üye
    Konu Sahibi
evet ben görüntüleyemiyomuşum sadece :d: format attm bilgisayara şimdi tıkladım açıldı kaydettim kurulumu ama şimdi de kurarken hata veriyo :allalla:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hata numarasını ya da ekran görüntüsünü verebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt