Mesleginiz nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mesleğniz nedir?

• ÖĞRETMEN/AKADEMİSYEN

Kullanılan: 0 0.0%
  • DOKTOR/HEMŞİRE/SAĞLIK

• ASKER/POLİS/GÜVENLİK

• EMEKLİYİM

• Basın/Yayın

• EV HANIMI

• Ofis / Özel Çalışan

• Bankacı

• Spikerlik

• Uluslararası ilişkiler

• Gayrimenkul danışmanlığı

• Avukat

• Savcı

• Hakim

• Eczacı

• Sanatçı

• İşsizim

• Tekstil

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
Mesleginiz nedir ?
Arkadaşlar burada ne işle uğraştıgımızı birbirimize anlatsak ? iş potansiyelinden memnun muyuz ? Kolaylık zorluk :D Güzel bir konu olacak bence sizde desteklerseniz ;)

//Mesleğiniz ankette yer alıyor ise,oy veriniz.Mesleğiniz ankette bulunmuyor ise aşağıda belirtiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Burak, tragedie ve levasinay

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ben öğrenciyim :)

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
konu ilgi görmüyor arkadaşlar :( 21 defa gösterilmiş 1 yorum var :/

Revengeful

Emekli Yönetici
Lise4 öğrencisi :D

levasinay

levasinay

Üye
lise 2 bolum:fen

Mert

Mert

Üye
8. sınıf >> Lise 1

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
Genelde ögrenciyiz galiba arkadaşlar :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Plastik ve alüminyum Doğrama Ustasıyım Konu fazla hit almadı demişşin ama eminim Kısa sürede gereken ilgiyi görecektir :)

Dafny

Dafny

Üye
lise 2 öğrnsiyim hajı :D

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
Plastik ve alüminyum Doğrama Ustasıyım Konu fazla hit almadı demişşin ama eminim Kısa sürede gereken ilgiyi görecektir :)

Zor iş bende cnc ustasıyım :D Allah bize sabır versin değil mi ama :D

Feyza başarılar dilerim sanada :oke:

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
benim mesleğim MAXİCEP'cilik :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
lise 2 öğrencisiyim :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Zor iş bende cnc ustasıyım :D Allah bize sabır versin değil mi ama :D

Feyza başarılar dilerim sanada :oke:

aslında bizim işte düzen ve Nizam oldumu Herkez kendine verilen görevi Yaptımı sorun olmuyor pek yorulmuyorum Ama diğer bölümlerin Yaptıgı Hataları montajda düzeltmek beni hep geriye götürüyor asabi oluyorum bazen :(

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
Aramızda meslek lisesi okuyan arkadaşlar yok mu ? Hep düz lise mi arkadaşlar ??

İnrifada evet sana katılıyorum :D bizim yaptıgımız bazı hatalar sizi montajda öldürüyor :D Farkındayım ;) Mesela aliminyum korkuluk sistemlerinde çalıştım ben aliminyum merdiven korkuluklarının ufak bir parçasını yapıyorduk.Yapılan en küçük bi hatanın sizi ne kadar etkilediğinin farkındayım :D Ama bizim meslek çok yorucu bence :( çünkü yaptıgımız parçalar en fazla 2,5 dk en az 10 saniye :D arasında degişiyor :( ve gayet yorucu...

khytr89

khytr89

Üye
Üni öğrencisi :D yaş 22 ama hala öğrenci :( babam benim yaşta evlenmiş biz daha nerdeyiz

türkkan34

Üye
hayat okulu son sınıfı bitirdim şimdi hayat işkencesi dalında doktora yapıyorum hedefim bu dünyada iyice çekip ssk yasalarına göre ölümüme 2 gün kala biriken tazminatım ve maaşımı alıp tek başıma cennet adaların da uzunca tatil yapmak.
yada iyice çekip kısmından vaz geçip tam tersini yapıp şöyle biraz yanacağım cehennem de hayatımı sürdürmek arzusu içerisindeyim

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
hayat okulu son sınıfı bitirdim şimdi hayat işkencesi dalında doktora yapıyorum hedefim bu dünyada iyice çekip ssk yasalarına göre ölümüme 2 gün kala biriken tazminatım ve maaşımı alıp tek başıma cennet adaların da uzunca tatil yapmak.
yada iyice çekip kısmından vaz geçip tam tersini yapıp şöyle biraz yanacağım cehennem de hayatımı sürdürmek arzusu içerisindeyim

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda cehennem city e ulaşırsın arkadaşım ;) Mutlu bir hayatının olması temennisi ile...

Hakan arkadaşım ne olacak bizim bu halimiz ya :D bi evlenemedik gitti :d Ne oluyor gençliğe :D

khytr89

khytr89

Üye
Hakan arkadaşım ne olacak bizim bu halimiz ya :D bi evlenemedik gitti :d Ne oluyor gençliğe :D

bilemiyorum usta :D Şahsen elim ekmek tutmadan evlenmem imkansız.Şu okul hayırlısıyla bitsin ardından vatan için olan sorumululuğumuzuda yerine getirdikten sonra ...... kısacası ölme eşşeğim ölme :ehe rahat 25 - 26 yı bulur benim evlilik olayı :hmmm . Çoluk çocuk torun derken ahiret otobanına yakarız sinyali.Sonra geçebilir miyim bilmiyorum köprüden geçicez.Geçersek iyide geçemezsek şarampole devrilicez :vur :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt