Neyse 

Adamdaki şansa bak.Şahsen çalıştım.
Ankara / İstanbul
Ankara / Antalya
Ankara / İzmir
Ankara / Bursa
Ankara / Balıkesir
Zevkli oluyor. Otobüs senden soruluyor uzmanlaşınca. Çanta indir. Yolcu al. say. Kek dağıt vs.vs Bazen güzel kızlar oluyor. Tanışmıştım bi araNeyse
Ama bir yere kadar. Yukarıda yazdığım hatlarda çalıştım. 2 ay kadar. Aşağılanma felan yok ama çok yoruluyorsun. Şöföre kahve götür. Uyumak zaten yok. ( Belirli sınırlar içinde )
Bildiğin mal oluyorsun... Ben çalıştım 2 ayda 5 milyara yakın para aldım. Ama Hosttum. Yani yeni başlarsan amele gibi oluyorsun. Bende tanıdıkda vardı ama
Neyse Ankara'ya gelmiyormuydun noldu ?![]()

gelcem kankaŞahsen çalıştım.
Ankara / İstanbul
Ankara / Antalya
Ankara / İzmir
Ankara / Bursa
Ankara / Balıkesir
Zevkli oluyor. Otobüs senden soruluyor uzmanlaşınca. Çanta indir. Yolcu al. say. Kek dağıt vs.vs Bazen güzel kızlar oluyor. Tanışmıştım bi araNeyse
Ama bir yere kadar. Yukarıda yazdığım hatlarda çalıştım. 2 ay kadar. Aşağılanma felan yok ama çok yoruluyorsun. Şöföre kahve götür. Uyumak zaten yok. ( Belirli sınırlar içinde )
Bildiğin mal oluyorsun... Ben çalıştım 2 ayda 5 milyara yakın para aldım. Ama Hosttum. Yani yeni başlarsan amele gibi oluyorsun. Bende tanıdıkda vardı ama
Neyse Ankara'ya gelmiyormuydun noldu ?![]()
sezonluk olsun
kek kreks tutku çay kave dağıtıyon vce otobüs hareket ediyo beceri isteyen bi iş
ya ben zaten 2-3 saatlik dedim
Onda da mola verilmiyor![]()

2 3 saatlik olup olmayacağını sen belirleyemezsin adamlar seni hangi otobüse verirse onda çalışırsın![]()