Mesajlaşma Uygulaması Line Kazancını Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlaşma Uygulaması Line Kazancını Açıkladı
Japon mesajlaşma şirketi Line geçtiğimiz gün sticker satarak ayda 10 milyon dolar (1 milyar yen) gelir elde ettiklerini açıkladı.





Türkiye’de de WeChat’ten sonra televizyon reklamlarını görmeye başladığımız ve Whatsapp‘ın oldukça güçlü olduğu ülkemizde pazara girmeye çalışan Line Whatsapp’ın yıllık 0,99$lık gelirine karşın stickerlar satarak ciddi bir gelir elde etmeyi başarmış.

Tabii ki bu gelirin çoğunu güçlü olduğu Asya ülkelerinden kazanan Line bakalım bu strateji ile diğer ülkelerden de gelir elde edebilecek mi. Özellikle Japonlar bu tarz emotionları kullanmayı oldukça severken, ülkemizde bu tarz içeriklere para verilme oranı ise oldukça düşük. Uygulamaları bile indirirken ilk olarak ücretsiz olanlara yoğunlaşan bizler zorunda kalmadıkça veya çok hoşumuza gitmedikçe ücretli uygulamalara yönelmiyoruz. Böyle bir pazarda bakalım Line farklı pazarlarda uyguladığı satış politikasını ülkemizde nasıl hayata sokacak.

Toplamda 230 milyon kadar kullanıcısı olan Line, bakalım Whatsapp karşısında ülkemizde istediği indirilme sayısına ulaşabilecek mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


fk555897

fk555897

Üye
Apple'ın iMessage sisteminden başka mesajlaşma yazılımı kullanmıyorum.
 
Akıncı

Akıncı

Üye
o değilde line reklamlarını kaldırsınlar ben uygulamayı esdörtüme indiririm :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface


Üst Alt