Mesajlarım Açık Olarak İletiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlarım Açık Olarak İletiliyor
Avea hattımdan mesaj gönderiyorum, gönderdiğim mesajlar karşı tarafa açık olarak gidiyor. Ve karşı taraf mesajı kapattığı anda bir daha okuyamıyor. Karşı tarafın gelen kutusunda kaydedilmiyor. Symbian sistemlerdeki flash sms gibi ama telefonum symbian diil, zaten farklı telefonlarda denedım yıne aynı sorunla karşılaştım. Bu sorunu nasıl gidericem, yardımlarınızı bekliyorum:hmmm

Larock

Larock

Üye
ilginç bi durum.. format atmayı dene.

emreu1907

emreu1907

Üye
Bunun operatörle ilgisi anladığım kadarıyla yok sanırım telefonunu değiştirdinmi ? Bir de oyle dene istersen

fatih0134

Üye
o durum bendede vardı. hp ıpada takmıstım kartımı anlamadıgım bi sekilde kart o özelligi aldı hangi telefona takarsam takayım sorun düzelmedi müşteri hizmetleri olay karsısında hiç görmediklerini söyledi kısacasıgidip kartın yenisini cıkartacaksın sorun düzelecek ben öyle yaptım kardeş

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
    Konu Sahibi
Bunun operatörle ilgisi anladığım kadarıyla yok sanırım telefonunu değiştirdinmi ? Bir de oyle dene istersen

Farklı telefonlarda denedim yine aynı durumla karşılaştım.

o durum bendede vardı. hp ıpada takmıstım kartımı anlamadıgım bi sekilde kart o özelligi aldı hangi telefona takarsam takayım sorun düzelmedi müşteri hizmetleri olay karsısında hiç görmediklerini söyledi kısacasıgidip kartın yenisini cıkartacaksın sorun düzelecek ben öyle yaptım kardeş

Teşekkürler:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt