Hadi bugün koycan :D
ahmetc503 'İsmet'' Alıntı: Yazı tipini değiştirdim denedim olmuyor demekki Nokia böyle çıkarmış ama gerçekten küçük yav C5-03 kullanan 'Patron' var onda da öyleydi. Genişletmek için tıkla ... yazı tipi nası değiştirdin yaa bi türlü doğru düzgün bişi bulamadım bide nerden değiştiriliyo
'İsmet'' Alıntı: Yazı tipini değiştirdim denedim olmuyor demekki Nokia böyle çıkarmış ama gerçekten küçük yav C5-03 kullanan 'Patron' var onda da öyleydi. Genişletmek için tıkla ... yazı tipi nası değiştirdin yaa bi türlü doğru düzgün bişi bulamadım bide nerden değiştiriliyo
PureFood Üye Konu Sahibi Bi flip font var hacı bide telefonu depolama modunda bağla gir içine pcden e/resource/fonts klasörü içine yazı tipini yapıştırıp teli kapat açıacksın
Bi flip font var hacı bide telefonu depolama modunda bağla gir içine pcden e/resource/fonts klasörü içine yazı tipini yapıştırıp teli kapat açıacksın
PureFood Üye Konu Sahibi O zaman kendin oluşturacaksın yazı tipin var mı elinde sorun değil kendin oluştur bende de yoktu
By_GaBLiN Üye Maxipda bölümünde flipfont var 35 tane de yazı tipi var. Bi tane yazı tipi önereyim zemestro italic gayet güzel
Maxipda bölümünde flipfont var 35 tane de yazı tipi var. Bi tane yazı tipi önereyim zemestro italic gayet güzel
'Patron Üye HackerCelik' Alıntı: Nokia bu bişeyide ilk seferde düzgün yapsa şaşarım Genişletmek için tıkla ... ha hah ha haha
HackerCelik' Alıntı: Nokia bu bişeyide ilk seferde düzgün yapsa şaşarım Genişletmek için tıkla ... ha hah ha haha