Mesajlarda yazıların bold(kalın) olması...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlarda yazıların bold(kalın) olması...
Forumdaki mesajlarda bir çok kullanıcı yazdığı her mesajı bold yapıyor haklı olarak.(Bende dahil). Çünkü standart yazı çok ince ve okuması ve farkedilmesi güç oluyor.

Önerim şudur ki standart mesaj kalınlığının arttırılması.Örneğin standart mesajlar şu anki bold seviyesine yükseltilip bolt seçeneği ise daha da kalınlaştırılabilir.

Umarım doğru ifade edebildim.Yazdığımı okuyunca benimde aklım kartıştı birazcık :)

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
sana hak veriyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Güzel ifade etmişsin.

borisu

borisu

Üye
Başlığı görünce forum içi büyük harfle yazılmaz bu bağırma anlamına gelir, kalın harfle de yazmayın gibisinden bir uyarı sanmıştım valla çünkü bende B harfine tıklayıp yazmayı seviyorum... Haklısın doğru da anlatmışsın ama sanırım işin standardı bu...Yine de bilemicem...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız değilmişim ne güzel :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende katılıyorum bir de benim gündelik hayatta ve iş hayatında kullandığım tek bir font vardır Tahoma. Burda kullanıyorum bazen ama her seferinde font değiştirmeye üşeniyorum. Tahoma daha ciddi duruyor. Standart font tahoma olsa ve kalın olsa (örnekteki gibi) daha iyi olur diye düşünüyorum

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Her üyenin ayrı bir zevki vardır..
Bu yüzden site kendi standart ayarından vazgeçemez diye düşünüyorum..

Fakat çoğu üye kendine özgü yazı tipleri, renkleri, biçimleri ve boyutlarını kullanmakta..
Eğer forum ayarlarında bunun için de bir ayar seçeneği olsa çok güzel olur.. Böylelikle üye kendi mesaj ayarlarını kaydedip, her mesaj yazıldığında üye mesaj panelinden sürekli ayarlamak zorunda kalmaz..

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu da mantıklı

Ozan

Ozan

Admin
Her üyenin, varsayılan yazı şeklini seçmesini sağlayacak bir özellik üzerinde calismalar en kısa zamanda baslayacak bunun müjdesini vereyim.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bak bu güzel haber oldu..
Teşekkürler Ozan.. :oke:

Lion's Claw

Evet bende her mesajımda ayarlamak zorunda kalıyorum.Ayarlar kısmına kayıt edebilirsek yazı tipimizi güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt