Mesajlar Yarım Gidiyor, Yok mu Çözümü Yaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlar Yarım Gidiyor, Yok mu Çözümü Yaa
Arkadaşlar attığım mesajlar bazen yarım gidiyor ama çok oluyor bu sinir ediyor beni. 6233 kullnıyorum telefonda bir sorun yok. İki telefonunda mesaj kutusu boş yani hafizayı zorlamıyor ama niye eksik gidiyor mesajlar. Allah rızası için bir sebep söyleyin de çözeyim deli etti beni ya. :( Hmm Turkcell kullanıyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de benzer bir problem yaşıyorum ara sıra telefonumda.
Gönderdiğim mesajlar yarım gidiyor, bazılarını yarım alıyorum, mesela sonraki 3. mesajla kolaj yapıyor telefon mesajı. Bazen @!%&Ù gibi enteresan şekillerle geliyor mesaj.
N73-Vodafone.
Ama sorun genel olarak 2000 mesaj seviyesine ulaşınca yaşanılıyor bende. Aylık mesaj ortalamam kız arkadaşım ve benim ortalama 4000i geçiyor. Sizde neden bu sorun yaşanıyor bilmiyorum ama telefonunuzla ilgili teknik bir neden olabilir.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Ben aylık yaklaşık 1000 mesaj atıyorm ve bir o kadar da alıyorum ama bundan kaynaklandığını sanmıyorum. İşin tuhafı benim eski telefonum Siemens MC 60'ta da aynı problem vardı o zaman da mesaj sayım şimdiki kadardı. Yani dolayısıyla GSM Operatöründen kaynaklanan bir sorun diye düşünüyorum. Ancak neden oluyor bilmiyorum. Mesajın için teşekkürler ama tam olarak sorunu öğrenmem lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt