Mesajlar kendiliğinden siliniyor, yardım edin lütfen, , ,

Sponsorlu Bağlantılar

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlar kendiliğinden siliniyor, yardım edin lütfen, , ,
S7233 kullanıyorum gönderdiğim mesajlar bir müddet sonra siliniyor ben hiçbir silme işlemi yapmama rağmen, ayarla da normal. Sorun nedir ? Çıldırmak üzereyim.
 


mvelten

mvelten

Üye
benim model s8500 ama mesajlara girip de "ayarlar->genel ayarlar-> otomatik sil" i kontrol et belki onu seçmişsindir yanlışlıkla .
 
cezalper

cezalper

Üye
Kardeşim bende s8500 kullanıyorum ve aynı sorun bendede var mvelten dediğini kontrol ettim ama normal hiç bi farklılık yok ama bi zaman sonra çok eskideki mesajlarımı siliyor fakat soylem bişey var ki benim mesajlarımı siliyo göndereninkini değil ama mesla ben bi kişiye 500 tane mesaj atmışım o 500 mesajın ilk mesajları silmiş sadece ilk 15 mesajı sadece devamı duruyo... anlamadım gitti :S Biraz karşık oldu ama sen ben analrsın D:
 

secretwhite

Üye
telefon gönderen kişinin 200 mesajından sonrasını siliyor yapacak bir şey yok yazilimdan kaynaklanıyor birçok kişi aynı sorundan yakiniyor
 
cezalper

cezalper

Üye
Saol kardeşim iyi bi bilgi
 
silver021

silver021

Üye
evet samsung telefonların genel itibariyle pek çoğu öyle. msjların bir kısmı önemliyse hafıza kartına taşıyabiliyorsun. s8500 ler 1300 sms alırken s7233 ler 200 le sınırlandırılmış.
 

liarss

Üye
aynı şey bendede oluyor yani aynısı olduğunu düşünüyorum . S8500 kullanıcısıyım , bnmki şöyle : eğer mesaj geldiyse ekranın üst kısmından bildirim şeklinde çıkan uyarıdan cevapla butonuna basıp cvp verirsem attığım mesajın telefona kayıt edilmediğini farkettim.Uzun yoldan mesajlara girip cevap verirsem mesajlarım telefona kayıt ediliyor. Bunu farketmediğim zamanlar sinirden çıldırdım çünkü mesajlarım gitmediği için her cevap verdiğim kişiye "mesajım geldimi" tarzı mesajlar atmak çok sinir bozucu =)
 

for_rock

Üye
bende s8530 var aynen öyle oluyor. bende mesaj yazmiyorum artik ordan :)

aklima gelmisken klavyemizde turkce deil, yok i ye basılı tutucamda ı ya sürükliycemm. bada 2 de duzelirmiki aceba :)
 

svastika

Üye
    Konu Sahibi
otomatik sil falan kapalı, birde arkadaşta da s7233 var am onda mesajlar silinmiyor, yoksa bizde hatalı telefonlar mı var ?
bada 2.0 ile düzelir mi herhengi bir bilgi var mı ?
 


Üst Alt