Mesaj melodisini değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hanoglu

hanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj melodisini değiştirmek
Nokia n73 sahibiym. Telefonumda yüklü olan sabit mesaj melodilerini kaldırmak veya değiştirmek istiyorum. mesajlarda istediğim bir melodi çalsın istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz. Bu melodilerin yerini çok aradım ama telefonda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

FerreT

FerreT

Üye
profil ayarlarından değiştirebilirsiniz..Profil >düzenle>mesaj sesi

furkano

furkano

Üye
Sen at o telefonu bence:):) Telefona yazık..

hanoglu

hanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenmeye çalışıyorum. Bu işlere yabancı değilim. Herkesin herşeyi bilmesi beklenemez.

Ben hala nereden değiştirileceğini bulamadım.

Araçlar > Ayarlar ?

nerede bu profil bulamadım.

N82 hediye edecekseniz hemen atayım.

carvantes

carvantes

Üye
Araçlar > Ayarlar>tercihler>genel(secenek>kişilleştir)>mesaj uyarı sesi

furkano

furkano

Üye
Valla N73 ün mesaj sesini değiştiremezken ne yapacaksın N82 yi:):) İşin şakası bu.. Herkes zamanla öğreniyor bişeyleri.. Alınmanı istemem.. Özür dilerim kırdıysam kalbini...

hanoglu

hanoglu

Üye
    Konu Sahibi
çok çok teşekkürler.

Hemen kaptım.

Sorma yapmam ve bilmem gereken o kadar çok olay oluyor ki bazı konuları bendeki beyin unutuveriyor. İşte o zaman sizin gibi akıllı insanlara ihtiyaç duyuyor.

Kullanılmayan bilgi zamanla kaybolduğundan aslında sürekli güncelleme gerekiyor. Bi sorun var. Gün 24 saat ama yapmam gereken işlere bu zaman yetmiyor. Plan program da istediğim gibi olmuyor. Yapacak bir şey yok.

Şükür 73´de aradığım her özellik var wi-fi olsa eksiksiz olurdu. Ama o zamanda Nokia sadece n73 satabilirdi. Çünkü N80 ile N73 arasında kalmıştım. Karar N73 oldu.

Zamanla buda eskir. Teknoliye para yetiştirmek bu zamanda zor.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt