mesaj iletiminde sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
mesaj iletiminde sorun
biriyle mesajlaşırken arada bazı mesajlar gitmiyor daha sonra gönderilmek üzere kaydediliyor. Belle yüklemezden önce böyle bir sorun yoktu. Karşı tarafta bir hata olacağını düşünerek başka kişilerde denedim onlarda da aynı sorun oluyor? aynı sorunu yaşayanlar var mı? bu soruna bir çözüm bulabilirmiyiz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesaj ayarlarına bak dostum gsm/3g yi paket veri yap birde oyle dene

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
mesaj ayarlarına bak dostum gsm/3g yi paket veri yap birde oyle dene

yaptım şimdi bir iki mesaj gönderdim bir sorun yok gibi ama her zaman yapmıyordu biriyle sürükli mesajlaşırken arada bazı mesajlar gitmiyordu. bir deneyeyim böle . teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yaptım şimdi bir iki mesaj gönderdim bir sorun yok gibi ama her zaman yapmıyordu biriyle sürükli mesajlaşırken arada bazı mesajlar gitmiyordu. bir deneyeyim böle . teşekkürler

karşılıklı mesajlar çakısıyo olabılır

Uqur5445

Üye
##002# veya 002 yerine 21 ı dene duzelir aramayada bas yapıp

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
hala bazı mesajlar geç gidiyor onları da giden kutusuna kaydedip yaklaşık 2 dakika sonra tekrar gönderiyor. daha önce hiç böle bişey olmamıştı. o dediğiniz kodları denedim ama bişe olmadı ya ek yada yanlış

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
2 3 haftadır aynı sorun bende de var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

evet o an mesaj geliyorsa senin mesaj giden e kayıt eder sonra atar normal bir durum bu

sonerrap

sonerrap

Üye
701de asla böle bi problemle karşılaşmadmışdım taki o microsoft app kurana onu kurduysan derhal kaldır bn kaldırdıkdan sonra düzeldi inş sendede düzelir. microsoft apps pişmanlıkdır :D sakın kurmayın kaldırmama ragmen 18mb caldı hafızadan :D

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
701de asla böle bi problemle karşılaşmadmışdım taki o microsoft app kurana onu kurduysan derhal kaldır bn kaldırdıkdan sonra düzeldi inş sendede düzelir. microsoft apps pişmanlıkdır :D sakın kurmayın kaldırmama ragmen 18mb caldı hafızadan :D
kurmuştum ama kaldırdım geri

----------Eklendi @ 19:44:54 ---------- Yazıldı @ 19:44:21 ----------

evet o an mesaj geliyorsa senin mesaj giden e kayıt eder sonra atar normal bir durum bu

yok karşıdan mesaj gelmediği zaman da yapıyor

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bendede gitmiyor. Apps yüzünden mi :S

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
bende sorun devam ediyor bir türlü çözemedim mesaj gitti diye telefonu bırakıyorum sonra bi bakıyorum gitmemiş. Ben operatörden şüpeleniyordum ama başka arkadaşlardada sorun oluyorsa yazılımsal bişey var. Belle yüklemezden önce hiç bişey yoktu. Ne yapacaz nokiaya mesajmı atsam sorun ile ilgili?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ara nokiayı konuş. ßöyle olmaz bu iş :S Arkadaşlara sordum sorun yok.

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
telefonu flashladım tekrar bakalım yapacakmı yine

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende hâlâ göndermiyor ya.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde flashlayacam tekrardan aynı sorun yine olursa şikayette buluncam

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Flashlamaktan falan anlamam ben. Normal kullanıcı olarak ne yapabilirim ?

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
telefonu flashladım microsoft apps güncellemesini de yüklemedim. sorun halloldu. burada önemli olan flashlama değil microsoft uygulamasının tamamen kaldırılması. galiba programları kaldırsak bile tam olarak kalkmıyor. 2-3 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. cevabı denedikten sonra yazmak istedim onun için geçikti. sonuç olarak sorun çözüldü gibi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aynı sorun microsoft apps ı yüklediğimden beri bende de oluyor
yeni cfw çıktıkça flashlarım zaten :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps uygulamalarını kaldırmanı tafsiye ederim lync den kaynaklanıyor mesaj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt