Mesaj İçin Hangi Telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mesaj İçin Hangi Telefon?
Hangi telefon mesaj yazımı için daha iyidir? T9 desteği, Türkçe harfleri ve ekleri yerleştirme ve kullanım rahatlığı açısından hangi telefon veya hangi işletim sistemini seçmeliyim?

Qwerty klavyeli bi telefon için rahat mesaj yazabilceğim modelleri önerebilir misiniz?

Türe

Üye
E6 yi tavsiye ederim dostum daha once kullanmistim gercekten basarili klavye konusunda

Tepkiler: MezraL123

TeAmo42

Üye
e6 klavye konusunda en iyi karşılaştıgım telefonlardan birisi bence

Konu Sahibi
Sadece mesaj amaçlı kullanıcam telefonu. O yüzden üst seviye bi telefon almayı düşünmüyorum. Daha uygun fiyatlı bi model önerirseniz sevinirim..

TeAmo42

Üye
classic telefon diyorsun yani nokia 6300 eski telefonlarımdan mesaj konusunda seri ve rahattı.Tasarımda şıkdı. Böyle mi bahsediyorsun?

Konu Sahibi
Qwerty klavyeli istiyorum. E6 yada blackberryler gibi. Max 500 tl civarı ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Ama asıl önemli olan T9da yazıyorum normalde Türkçe harflerle tek tek uğraşmak çok zaman kaybettiriyo. O yüzden kullanımı kolay bişey arıyorum.

Emre-45

Üye
Hiç uğraşma böyle bende ayda 10000 sms e yaklaşırım. iphone+1203 aldım

Konu Sahibi
şu fiyatı 520 yap sana bunu vereyim
Sahibinden:
Maxicep: http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/nokia-e6-black-582105.html

Teşekkür ederim ama 2. el düşünmüyorum

----------Eklendi @ 20:51:08 ---------- Yazıldı @ 20:50:01 ----------

Bu arada forumda yazdığı kadarıyla blackberry curve 8520 güzel telefon diyolar. Ama t9uyla ilgili bişey bulamadım. Sizce almaya değer mi?

----------Eklendi @ 20:53:46 ---------- Yazıldı @ 20:51:08 ----------

Hiç uğraşma böyle bende ayda 10000 sms e yaklaşırım. iphone+1203 aldım

Bendede galaxy s2 + nokia 6300 var ama ikisiylede istediğim verimi alamadım. Swype güzel ama eklerde sorun çıkarıyo. Ben msndeki gibi ve hızlı yazabilceğim qwerty bi telefon arıyorum.

TeAmo42

Üye
anlamadıgım bir nokta ya qwertyy alıyorsun neden T9 istiyorsun T9 yazacaksan düz al

Konu Sahibi

anlamadıgım bir nokta ya qwertyy alıyorsun neden T9 istiyorsun T9 yazacaksan düz al

Adam haklı.T9 yazacaksan düz al

Düzde kombinasyonlar çok farklı. Bikaç kelime aynı tuşlarla yazılabiliyo. İşin içine eklerde girince uğraştırıyo. Ayrıca zaten Nokia 6300 telefonum var ve t9unu beğenmiyorum. T9 kullanmamdaki amaçda ı ğ ç vs Türkçe harfleri ve ekleri daha hızlı yazabilmek.

hmm... qwerty klavyeli istiyorsun.herkes zatenden önermiş.e72,e71 falan diye.Bence o zaman onlara bir gözat.ya da t9'u güzel olan bir düz telefon bak kendine

Hem ucuz Hem kaliteli sms anlayışı istiyosan General Mobile Q300 bende bu cihaz var acayip güzel tuş takımı+işletim sis.+fiyatı+java+3.2mp camera daha ne zlm.?

Qwerty klavye alacaksan Nokia'dan şaşma.E72,E71,E5,E6 arasında seçim yap

CorbyW

Üye
Kayar klavye almak daha mantıklı. Samsung Corby Pro.

Eğer paran varsa doğru E71 veya E72 ama ucuz istiyosan dediğim telefon en iyisi ve nokiadan hiçbir farkı yok ama yok ben NOKİA nın adınada para vermek istiyorum diyorsan sen bilin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...