Mesaj gelince reset atma sorunu - N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozelbaris

ozelbaris

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj gelince reset atma sorunu - N8
N8 telefonum mesaj gelince reset atıyor. İşin ilginci bunu sadece "Güç Tasarrufu Modu" kapalıyken yapması. Bir diğer gariplik ilk bir iki mesajda sorun çıkarmayıp daha sonrakilerde sorun oluşturması. Hatta yazılım güncellemesi yeni yüklendiğinde ilk bir kaç gün olmuyor, daha sonra tekrar ediyor.

Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Ne yapabilirim?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum bi format at,olmadı belleye flashla hiç olmadı artık en son servise ver yapcak bsey yok baska

ozelbaris

ozelbaris

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4108645' Alıntı:
dostum bi format at,olmadı belleye flashla hiç olmadı artık en son servise ver yapcak bsey yok baska

Belle'yle belki düzelir, olmadı format, olmadı servis. Teşekkür ederim.

yeah_yeah

Üye
aynı sorun benzer şekilde bende de oluyor mesaj geliyor açıcam mesela göster diyorum telefon takılıyor bekliyor 10 saniye kapanıp açılıyor :S bazen yapıyor bazen yapmıyor. geçenlerde de uygulamaları klasör e taşırken yaptı... yok arkadaş n8 kamera olarak harika ama yazılım ve işlemci olarak 5 para etmez. Telefonumu seviyorum sadece resim çekip fotoğraf paylaşması güzel ama androit in yanında geçemez

hidayet02

hidayet02

Üye
aynı sorun benzer şekilde bende de oluyor mesaj geliyor açıcam mesela göster diyorum telefon takılıyor bekliyor 10 saniye kapanıp açılıyor :S bazen yapıyor bazen yapmıyor. geçenlerde de uygulamaları klasör e taşırken yaptı... yok arkadaş n8 kamera olarak harika ama yazılım ve işlemci olarak 5 para etmez. Telefonumu seviyorum sadece resim çekip fotoğraf paylaşması güzel ama androit in yanında geçemez

150:tl:'yede Android İşletim Sistemli Cihaz Var, 2000:tl:'yede Var... sanırım Sen Tüm Androidli Cihazları Bir Telefon Zannediyorsun...

Bence Hala Android İşletim Sistemi 5 Para Etmez... Androidi Güçlendiren İşlemci Hızları, Son Çıkanlarında 2 Çekirdek Olması Vesaire... Bide Oyun ve Uygulama Sağlayıcıların Androide Öncelik Tanıması...

Konuyu Dağıtmadan NOKTA...

İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt