Mesaj Birleştirme Özelliğinde Düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mesaj Birleştirme Özelliğinde Düzenleme
@Yönetici ve @Admin arkadaşlar bildiğiniz gibi herhangi bir konuda art arda atılan mesajlar otomatik birleştiriliyor ancak bunda bir üst sınır olmaması buradaki konuda dile getirilmişti ve cevap da vermiştim. Talebi mantıklı buldum ve uyguladım muhtemelen şu an düşündüğüm gibi çalışıyor sistem.

Eğer üye konuya attığı mesajdan sonra tekrar bir mesaj daha atarsa bu 3 gün içerisinde ise sistem birleştirecek, 3 günden fazla ise birleştirmeyecek. Yani 3 gün içerisinde art arda mesajlar birleştiriliyor olacak, birleşmeyen mesajlar görürseniz şaşırmayın bilgilerinize.

Not: Yöneticilerin mesajları birleştirilmez.

• Beğen
Tepkiler: Praetor, bulutsuzgece, L-LumieRe ve 4 diğerleri

asigsasi

asigsasi

Üye
3 gün de çok olmuş gibi 24 saat ideal gibi v bluetin de de bu şekildeydi :) sadece sesli düşündüm :)

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
valla ben gördüğüm mesajı birleştiriyorum 3e5e bakmadan :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler etiket bildirimleri bir tek bende mi sorunlu sadece yöneticiler arasında :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler etiket bildirimleri bir tek bende mi sorunlu sadece yöneticiler arasında :hmmm
Etiket derken tag den bahsediyorsun sanırım, bu konudan banada tag gelmedi, sadece şikayetler konusunda bildirim geldi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Grup etiketlerinde sorun oluyor galiba öyle mi genellesek sorunu? Mesela @Nextman @Reşwan dedik mi geliyor mu bildirim ? Veya bir mesajda iki etiket yapınca mı bildirim gelmiyor acaba bir sorun olmalı ama ney ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yönetici olarak yapılan etiketleme bana geldi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ANIL ve Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
En sonki etiket oldu, gurup etiketi olmadı, ama şikayetler konusunda gelmişti.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Grup etiketlerinde sorun oluyor galiba öyle mi genellesek sorunu? Mesela @Nextman @Reşwan dedik mi geliyor mu bildirim ? Veya bir mesajda iki etiket yapınca mı bildirim gelmiyor acaba bir sorun olmalı ama ney ?
Beni etiketlediğin bu mesajın bildirimi gelmedi mesela, admin de 5 konuda denedim sorunlu :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bana da bildirim geliyor 2 tane yazıyor mesela, fareyi götürüp açılır pencereden baktığımda hiç yeni bir aksiyon yok :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
asigsasi

asigsasi

Üye
bazen bakılmış olan bildirimler tekrar geliyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bana da bildirim geliyor 2 tane yazıyor mesela, fareyi götürüp açılır pencereden baktığımda hiç yeni bir aksiyon yok :hmmm
Aynen bendede oluyor acaba neden 10 bildiri varsa 7 goruyorum 3 ise hic yok diyor acinca.

Bu konudan geldi bildirim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Atladığımız bir mevzu var şu bildirimlerde ama ney anlamadım bir türlü, muhtemelen çok fazla bildirim gerçekleşmesiyle alakalı böyle bir sıkıntımız var veya kullandığımız ekstra uyarı sağlayan eklentilerde bir çakışma var. Yeni sürümde tekrar bakacağız olup bitene , varsa bir sorun düzelmiş olacak :)

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Atladığımız bir mevzu var şu bildirimlerde ama ney anlamadım bir türlü, muhtemelen çok fazla bildirim gerçekleşmesiyle alakalı böyle bir sıkıntımız var veya kullandığımız ekstra uyarı sağlayan eklentilerde bir çakışma var. Yeni sürümde tekrar bakacağız olup bitene , varsa bir sorun düzelmiş olacak :)
Aynı konuda iki mesaj alıntısı varsa biri görünüyor, yada aynı konuda 3 beğeni varsa yine biri görünüyor, tam dikkat etmedim ama ya ilkini yada en sonuncuyu sana gösteriyor.

Üst Alt