Mesaj Baloncukları Yeni 2

Sponsorlu Bağlantılar

THe_PRoTeCToR

Üye
anlıyorım seni dostum.. Ama bu imkansız.. Cooker ile core dosyasını aç.. Resource klasörünü cooker ile açtığın core dosyasındaki resource üstüne sürükle bırak..
Coreyi yeniden paketle..
Flash çek tamamdır..

sbilen

sbilen

Üye
benim tlf. nokia 700; 603 adlı dosyayı denedim fakat mesaj rengi beyaz oldu, resimdeki gibi olmuyor, diğerinimi denemem lazım. tşk.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim tlf. nokia 700; 603 adlı dosyayı denedim fakat mesaj rengi beyaz oldu, resimdeki gibi olmuyor, diğerinimi denemem lazım. tşk.

eksik atmış olabilirsin fakat 603 olanı indireceksin doğru olanı indirmişsin diğeri 1. nesiller için

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten bir klosör var diğerini silip bu nu kopyalıyorum.

dostum ben 1. nesil kullanıyorum belki yani diğerini yükledim belki 2. nesiller için olanda sıkıntı vardır zaten tavsiye etmem ben yükledim tekrar flaş attım çünkü resimdeki gibi durmuyor çok soluk duruyor mesajlar zor okunuyor konuyu açan arkadaş bir konu daha açmıştı mesaj baloncukları yeni diye orda da vardı ben orda yeşil olanı flaşladım mesela gayet güzel duruyor.

sbilen

sbilen

Üye

dostum ben 1. nesil kullanıyorum belki yani diğerini yükledim belki 2. nesiller için olanda sıkıntı vardır zaten tavsiye etmem ben yükledim tekrar flaş attım çünkü resimdeki gibi durmuyor çok soluk duruyor mesajlar zor okunuyor konuyu açan arkadaş bir konu daha açmıştı mesaj baloncukları yeni diye orda da vardı ben orda yeşil olanı flaşladım mesela gayet güzel duruyor.

linki yazarsan oradakini bende deneyebilirim. ayrıca ilgin için tşk.

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
c6–0 orjinali

batuay

Üye
Dostum güzel olmasına güzel emeğine sağlıkta keşke arka plan resmini sabitleseydin. Aşağı indikçe resimde iniyor. Kötü bir görünüm kazanıyor. Yinede çok güzel

• Beğen
Tepkiler: capkino06

capkino06

Üye
Dostum güzel olmasına güzel emeğine sağlıkta keşke arka plan resmini sabitleseydin. Aşağı indikçe resimde iniyor. Kötü bir görünüm kazanıyor. Yinede çok güzel
aynen katılıyorum ekin resmi olsun arka plan sabit dursun daha hoş olur güzel yinede ama :)

u_cosar

u_cosar

Üye
çok güzel bir mod kendi yaptığım cfw de kullanıyorum eline sağlık

Plesk234

Üye
Kardeş bu c6-01 oluomu*

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olur

Plesk234

Üye
Hangi dOSyayı İndirim RM-718 İçin ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
N8 c7.rar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Mad Eagle konu benim ama sen ilgilendiğin için sağol.

larten123

larten123

Üye
bende cfw var phoenix products rm-718 içindeki cfw dosyalarını silmeden burdaki dosyaları da atıp mı flashlayacağım yoksa rm-718i silip tekrar mı oluşturacağım

Üst Alt