Mesaj Baloncukları Yeni 2

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende cfw var phoenix products rm-718 içindeki cfw dosyalarını silmeden burdaki dosyaları da atıp mı flashlayacağım yoksa rm-718i silip tekrar mı oluşturacağım

nokia cookerle products dizinine gir RM–718'den core dosyasını seç resource–messasing klasörüne gir içinde css klasörü olucak nokia cooker ile sil onu yerine bunu sürükle save firmware de 1 dakika içinde kaydedecek sonra cookeri kapat RM–718 klasörüne gir orda core dosyasının BACKUP ile biten kopyası olacak onu sil flaşla tamamdır.

__wacky__

__wacky__

Üye
arkadaşlar böyle dosya değişimleri için komple flasha gerek yok.

1. cooker ile core dosyasını aç.
2. resources messaging içine indirdiğin dosyaları at.
3. core dosyasını kaydet.
4. phoenixi aç telefonu bağla.
5. refurbish demeyip üzerindeki update software'e bas

bu şekilde yaparsanız dosyalarınız falan gitmez. ana ekran düzeniniz bile bozulmaz sadece mesaj dosyaları update edildiği için herşey aynı kalır ama modu uygulamış olursunuz...

usta senin dediklerini birebir uyguladım ancak mesajda hiç birşey değişmedi. cfw li sistem

sLeepLe

sLeepLe

Üye

usta senin dediklerini birebir uyguladım ancak mesajda hiç birşey değişmedi. cfw li sistem
Belki fp2 diye senin telefona uymamıştır? ya da messasing içindekileri sil indirdiklerini at içine kaydet ve çık sonra tekrar flaşla. ama core dosyasından 2 tane olcak bi tanesinde backup yazcak onu sil diğerini flaşla çünkü uyguladığın mod diğerinde

__wacky__

__wacky__

Üye
Belki fp2 diye senin telefona uymamıştır? ya da messasing içindekileri sil indirdiklerini at içine kaydet ve çık sonra tekrar flaşla. ama core dosyasından 2 tane olcak bi tanesinde backup yazcak onu sil diğerini flaşla çünkü uyguladığın mod diğerinde

messaging dosyası core da da var rofs 3 te de var sanırım rofs 3 e atmak gerekli.

- - - Eklendi - - -

mesela ben meego stili kullanıyodum oradaki resmi rofs 3 messaging css içerisindeki unknown.jpg dosyasını başka bir dosyala değiştirerek kendi istediğim gibi yaptım. isim unknown olcak ama.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar rofs 3 içine gömdüm oldu.

yasarrrrr

Üye
flash ne ya :bilmm

Üst Alt