Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glayer

Üye
bence de sacma cunku sinyal baz istasyonlarından geliyor bu işle olakası yokk

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar Turkcell Teknik birimdeki bir yakınımdan bu durumun gerçekliğini arastırmasını istedim
Sağolsun en ince detayına kadar kurcalamış
Ve sonuca şaşırmadım arkadaşın söyledikleri harfiyen doğru,
Tüm detaylar böyle cevap veriyor Hatta söz konusu zarar tahmin ettiğimizden daha fazla
Çünkü biliyorsunuz ki bodrum katlar tüneller gibi kapalı alanlar telefonumuzun şebeke ilişkisini haber vermeden kesiyor
Dolayısıyle şebeke bu durumdan haberdar olmak için bizi tüm dünyada arıyor
Akabinde bulamıyor Kronometre ile denedim normalde 7 saniye süren bekleme bu durumda 22 ila 30 saniye oluyor
Arada bir arkadaş (ki şu an siteden uzak kendisi) yanlış olduğunu söylemiş
Bence Yorum Yapmadan bilgi arayın

Teşekkür ediyorum...
Uğraşmıyorum ama her kapatışımda batarya çıkarma taktiği birazda olsa işe yarıyor

Saygılar...

Mobile Hacker Orhan

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yorum yaptığınız konu 7ay önce açılmış bi konudur,yenilikçi olmaya çalışalım.. Ayrıca bunu yapmak hiçte hoş bişey değil.. Suanki operatörlerin 3ünüde hatta sabit hatta dahil 4ünüde bende sevmiyorum,al birini vur ötekine ama bu öiv olayı devlete ait.. Bunun yüzünden cebimizden 2kat fazla para çıkıyor! Benim tek düşmanım devlet!!:) zaten boşuna söylememişler "Devletin malı deniz,yemeyen domuz" diye.. (sözüm meclisten dışarı, lütfen alınmayın):)
KALIN SAĞLICAKLA...:lol

hkndmrl

Üye
:ss deniyecem....

hizan

hizan

Üye
çok iyi bir araştırma ellerine sağlık.

adrenalin043

Üye
Bİ YORUMDA BEN YAPACAĞIM AMA ÇOK GEÇMİŞ BE KARDEŞ
al benden de o kadar ploders herkes bişey demiş ama benden sabit ücret alınmıyo galiba yanai ben faturasız kullanıyom herhalde faturalılarda sabit ücret

firegenius

Üye
Ya paraları öç alayım diye yabancı devletlere elinizle teslim edin...

Nırakın böyle gerekszi işlerle uğraşmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt