Ayrıca imzamdaki şu üç sözüde buraya yazmak istiyorum..
Bu sözler senin benim gibi sıradan insanların ağzından çıkmamıştır bunu belirtmek istiyorum..
Hayatımı 360 derece değiştirmekte rol oynamışlardır..
Bu ikisi beni tokatlamış;
Altını olan kural koyar ve kuralı koyan altını alır.
Arzulayıpta istediğin şeyi yapamazsın, ne zaman ondan vazgeçersin işte o zaman sana gelir.
(Bunlar çok ama çok özel kişilerin bana nasihatı ve uyarısıdır..)
Bu da kendime getirmiştir;
Asla kişilere takılıp umursamayın, sadece orada olma sebebinize odaklanın farkı göreceksiniz.
(Bu beni aylarca ama aylarca yaşadığım adeta kaybolmuşluğun, çaresizliğin, boğulmuşluğun içerisinden bir dakikada çekip almıştır..)
- - - Eklendi - - -
Bunu ben yazdım;
Üç çeşit insan tanırım; Hayal eden, uygulayan, hayal edip uygulayan.
(İnsanları böyle görüyorum.. Birileri sadece hayaller kurar ama gerçekte sadece kendini avutur, birileri hayal kelimesinin yanından bile geçmez onlar sadece çalışırlar tasarlanmışı devam ettirirler yapılmışı korurlar, kimisi ise hayal ettiğini zihnindekini gerçeğe dökebilme kabiliyetine sahiptir.. Bu insanlar genelde tarihe adını kazımış dev isimlerdir..Onlar için ne söylesek az..)
Buda insanların adeta bir körden daha kör yaşadığını belirtip, meleklerin bizim hakkımızdaki en büyük kaygısını dile getiren ayetten alıntı.. Çok seviyorum..
Melekler insanoğluna acıyarak şöyle derler; Bir bilselerdi!.
(Göremiyoruz, duyamıyoruz, algılayamıyoruz)
- - - Eklendi - - -
Şu arkadaşımın bana yolladığı bir söz.. Benim derin düşünmemi ve algılarımı geliştirmemi sağlıyor;
Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı, elindeyse beyazdan, gelde sıyır beyazı..