Praetor
Emekli Yönetici
Mert Sevgilisi Fulya'nın En Yakın Arkadaşı Begüm'e Atlamış, Fulya İntikam Almış vd...
İnternette gezen bir video var.
Fulya isimli kız kendisini aldatan eski sevgilisi Mert'ten intikam almak için Mert'in bazı özel eşyalarını satışa çıkarttığı bir video yayınlamış.
Mert'in kendisine aldığı bir gecelik, Mert'in özel fotoğraflarının olduğu bir fotoğraf makinası, milli takıma imzalatılmış bir futbol topu.
Eski sevgilime kapak olsun! Fulya'nın İntikamı!
Sonra Mert buna cevap vermiş, Fulya için özel olduğunu düşündüğü bir muzu satışa çıkartmış.
Mert´ten Fulya Timur´un intikam videosuna cevap
Sonra Begüm'ün eski sevgilisi Onur devreye girmiş o da bir şeyler satmış.
Begüm'ün eski sevgilisi Onur'un Mert ve alayina kontrasi
Kimileri iyi bir satış politikası olduğunu kimileri ise gerçek olduğunu iddia etmiş.
Gerçek mi değil mi bilmiyorum, sadece ağzım açık izleyebiliyorum.
Çoluğum çocuğum bunu yapsa ne yaparım diye düşünüyorum...
Tanrı analarına babalarına sabır versin...
Fulya isimli kız kendisini aldatan eski sevgilisi Mert'ten intikam almak için Mert'in bazı özel eşyalarını satışa çıkarttığı bir video yayınlamış.
Mert'in kendisine aldığı bir gecelik, Mert'in özel fotoğraflarının olduğu bir fotoğraf makinası, milli takıma imzalatılmış bir futbol topu.
Eski sevgilime kapak olsun! Fulya'nın İntikamı!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra Mert buna cevap vermiş, Fulya için özel olduğunu düşündüğü bir muzu satışa çıkartmış.
Mert´ten Fulya Timur´un intikam videosuna cevap
Sonra Begüm'ün eski sevgilisi Onur devreye girmiş o da bir şeyler satmış.
Begüm'ün eski sevgilisi Onur'un Mert ve alayina kontrasi
Kimileri iyi bir satış politikası olduğunu kimileri ise gerçek olduğunu iddia etmiş.
Gerçek mi değil mi bilmiyorum, sadece ağzım açık izleyebiliyorum.
Çoluğum çocuğum bunu yapsa ne yaparım diye düşünüyorum...
Tanrı analarına babalarına sabır versin...