Mersin'de Karakola 2. Saldırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Mersin'de Karakola 2. Saldırı


HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bir grup gösterici, PKK terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'ın cezaevi koşullarının iyileştirilmesini gerekçe göstererek gösteri yaptı. Sokaklarda ateş yakıp barikat kuran göstericelere, polis gaz bombası ile müdahale etti.
Bugün sabah saatlerinde Cengiz Topel Caddesi'nde toplanan kalabalık, PKK'nın kuruluş yıldönümü ve PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın cezaevi koşullarına dikkat çekmek amacıyla çarşı merkezinde gösteri yapmaya başladı. Ateş yakıp slogan atan ve yollara barikat kuran 20-30 kişilik grupların dağılması için polis uyarı yaptı. Uyarılara rağmen dağılmayan göstericiler polise taşla karşılık verdi. Bunun üzerine polis göstericelere göz bomba ve tazyikli suyla müdahale etti. Çıkan olaylarda bazı resmi kurumların camlarıda göstericiler tarafından atılan taşlarla kırıldı.
Bu arada bayramın dördüncü günü olması nedeniyle kent merkezinde açık olan bazı işyerleride çıkan olaylar yüzünden kepenklerini kapatmak zorunda kaldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilçede olaylar devam ediyor.

MERSİN'DE TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI SİTELER POLİS MERKEZİNE MOLOTOF VE HAVAFİŞEKLER ATTI, POLİS 200 KİŞİLİK GRUBA MÜDAHALE EDİYOR.
DÜNKÜ OLAYLARDA 1 GÖSTERİCİ YARALANMIŞTI

Mersin'de terör örgütü PKK'nın sözde kuruluş yıldönümü nedeniyle yaklaşık 400 kişilik grup, korsan gösteri yaparken Siteler Polis Merkezi'ne molotof ve havai fişek attı. Karakol yakınındaki belediye ekmek kulübesini de ateşe veren göstericiler, polis tarafından havaya ateş edilerek dağıtıldı. Göstericiler arasındaki 16 yaşındaki Ş.A. ateşli silahla sağ omzundan yaralandı.


 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
mersin bu tur olayların odak noktası oldu yaa bir kaç yıl önce Türk bayragının yakıldıgı yerde bu karakol bayrak olayından sonra yaptırldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt