:-)
Eldaredge Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... heuheuhaaheu:-)
Eldaredge Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: tanışmadık ki ne düşüneyim Genişletmek için tıkla ... ask olsun illa tanismak mi gerek yanlis bir konuysa ozur dilerim benzer konulari görunce bende açiyim dedim
-Akıncı' Alıntı: tanışmadık ki ne düşüneyim Genişletmek için tıkla ... ask olsun illa tanismak mi gerek yanlis bir konuysa ozur dilerim benzer konulari görunce bende açiyim dedim
Eldaredge Üye Konu Sahibi _RYUK_' Alıntı: nickıni ilk defa gördüm desem yalan olmaz Genişletmek için tıkla ... dogrudur kardesim 1 ay dan az oldu uye olali
_RYUK_' Alıntı: nickıni ilk defa gördüm desem yalan olmaz Genişletmek için tıkla ... dogrudur kardesim 1 ay dan az oldu uye olali
Eldaredge Üye Konu Sahibi [COLOR=""][SIZE=""]Pekala bu böyle olmayacak konuyu degistirelim merhaba eldaredge olarak[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]Pekala bu böyle olmayacak konuyu degistirelim merhaba eldaredge olarak[/SIZE][/COLOR]
Eldaredge Üye Konu Sahibi [COLOR=""][SIZE=""] Kabız Civciv' Alıntı: Dobra oldugumu soyleyen sahis. Genişletmek için tıkla ... dogru tespit bu arada konu degi$di[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""] Kabız Civciv' Alıntı: Dobra oldugumu soyleyen sahis. Genişletmek için tıkla ... dogru tespit bu arada konu degi$di[/SIZE][/COLOR]
Oğuzhan Üye Eldaredge' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""] dogru tespit bu arada konu degi$di[/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Nasıl böyle bir sonuca vardın? [/COLOR]
Eldaredge' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""] dogru tespit bu arada konu degi$di[/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Nasıl böyle bir sonuca vardın? [/COLOR]
Eldaredge Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Nasıl böyle bir sonuca vardın? Genişletmek için tıkla ... bi$ey anladiysam ne olayim: - - - Eklendi - - - :
Kabız Civciv' Alıntı: Nasıl böyle bir sonuca vardın? Genişletmek için tıkla ... bi$ey anladiysam ne olayim: - - - Eklendi - - - :