merak ettim ozan abi ve diğer yöneticileri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
yöneticileri merak ediyorum yazmışsın topu topu kaç kişilerki asıl merak etmen gereken üyeler olmalıydı üyelerin %99u resim kullanmıyor buda binlerce kişi demek

o mevzu farklı ikinci planda kalıyor çünkü foruma yön verenler yöneticiler doğal olarak merak ediliyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye

o mevzu farklı ikinci planda kalıyor çünkü foruma yön verenler yöneticiler doğal olarak merak ediliyor

foruma yön veriyorlar ama onları biz seçmiyoruz bu yüzden merak edicek bir durum olduğunu düşünmüyorum

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi

foruma yön veriyorlar ama onları biz seçmiyoruz bu yüzden merak edicek bir durum olduğunu düşünmüyorum

bence tam tersi biz seçmedigimız için merak etmek norml. Biz seçmiş olsaydık bildiğimiz insanları seçerdik değil mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

eyvallah :)

---------- Eklendi @ 13:53:33 ---------- Yazıldı @ 13:50:48 ----------

engin abi niye öyle diyorsun tanımak istiyorum forum yöneticilerini . Ayrıca bu sadece bi davet altında birşey yok . Anladığım kadarıyla da galiba yöneticiler üyelerle pek muhatap olmuyor. . :hmmm

yanlış anlama kardeşim şakalaşıyoruz.tanışırsın tabiki

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

eyvallah :)

---------- Eklendi @ 13:53:33 ---------- Yazıldı @ 13:50:48 ----------

engin abi niye öyle diyorsun tanımak istiyorum forum yöneticilerini . Ayrıca bu sadece bi davet altında birşey yok . Anladığım kadarıyla da galiba yöneticiler üyelerle pek muhatap olmuyor. . :hmmm

niye muhattap olmayalim biz bot degiliz

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşlar biraz önce düşüncelerime takıldı forum kurallarını okuyorken. Acaba ozan abi ve diğer yöneticiler nasıl vakit geçiriyor :) tamam hepimiz insanız da yani onlar yönetici gün boyu ellerinde bilgisayarla forumu mu gözetiyorlar :D
ne bilim işte takıldı aklıma :)
inşallah ban yemem konudan dolayı :)

Haftanin ilk iki gunu 8 de okulum basliyor 4.30 da cikiyorum duruma gore arkadaslarimla veya kiz arkadasimla geziyorum eve donus saatim belli olmuyor :ehe geriye kalan 3 gun de stajim var ozel sektorde calistigim icin cikis saatim belli olmuyor 9 gibi falan cikiyorum haftasonlari dershanem var.. Arkadaslarimdan, sevgilimden,okulumdan,dershanemden,stajimdan, cozmem gereken testlerden falan arta kalan vakitlerde de onaylanacak konularla ilgileniyorum onlar da bitince ya forumda konu aciyorum ya da telefonum icin rom duzenlemesi yapiyorum..

Boyle bir hayatim var merak edenlere... :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bu arada illa elimizde bilgisayarla dolasmamiz gerekmiyor suan okuldan telefonumla baglaniyorum mesela :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bence tam tersi biz seçmedigimız için merak etmek norml. Biz seçmiş olsaydık bildiğimiz insanları seçerdik değil mi ?

hala anlamıyorsun ne demek istediğimi tabiki merak edebilirsin bu normal
ama ben mesela symbian3 kullandığım için genelde o forumda takılıyorum ve o bölümde bir kaç tane yönetici var ve bugün 'bir seçim yapmamız istense' tabiki kim olduklarını merak ederim ama şu anda öyle bir durum yok sadece yaptıkları paylaşım yada isteklerime yaklaşımları ile ilgileniyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ilgi alaniniz olan bulumde surekliliginiz olursa bir cok kisiyi tanirsiniz ve taninirsiniz. Benim bu forumda surekliligim bir yili bulmadi ama kendi bolumumdeki bir cok uye beni tanir hatta bazilari yolda gorse bile tanir. Ilgi alaniniz ne kadar genisse ve surekliliginize gore taninma ve tanisma yogunlugunuz o derece artar veya eksilir. Forumda sureklilik ve aktiflik esastir.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
2x2 4 metre kare karanlık bi odada tüm gun forumu gözetliyor onlar arada yanı başındaki tuvalete ve onun yanındaki mutfakta gerekli temel ihtiyaclarını karşılayabiliyorlar.

-efşan

-efşan

Üye
İnsanın doğasında var merak. Bağırmayın yahu adama.:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kim kimi merak etmiyor ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt