Pringles
Üye
Merak ettiğim sormak istediğim sorular var
Arkadaşlar sorularım şunlar :
1- Wi-fi açık olduğunda ne kadar batarya yer ?
2- Wi-fi güç tasarruf modu ne işe yarar ?
3- 3G ve 2G arasındaki fark nedir ?
4- 3G açık olduğunda çok batarya yer diyorlar ne kadar doğrudur ?
5- Telefon da oyun oynarken çok batarya gidiyor. Hele hele hep müzik dinleyip hem nette dolaşırken ve oyun oynayınca aşırı şarj gidiyor. Bazı arkadaşlar telefonun bataryası 3 gün gidiyor demiş benim 7 saat gitmiyor
(
6- Asphalt 6 Nokia 603 fp2 telefonumda kasılmalar oluyor. Ram ve Cpu bakımından kötü olan N8 de süper çalışıyor Nokia 603 te düzgün çalışan Asphalt 6 varmı ?
7- Bu soru biraz operatörle alakalı ama. Hattım Avea başka bir hat alıcam ve internet hızı bakımından Vodafone ve Türkcell arasında kaldım en hızlı internet hangi operatörün ?
İyi forumlar
1- Wi-fi açık olduğunda ne kadar batarya yer ?
2- Wi-fi güç tasarruf modu ne işe yarar ?
3- 3G ve 2G arasındaki fark nedir ?
4- 3G açık olduğunda çok batarya yer diyorlar ne kadar doğrudur ?
5- Telefon da oyun oynarken çok batarya gidiyor. Hele hele hep müzik dinleyip hem nette dolaşırken ve oyun oynayınca aşırı şarj gidiyor. Bazı arkadaşlar telefonun bataryası 3 gün gidiyor demiş benim 7 saat gitmiyor
(6- Asphalt 6 Nokia 603 fp2 telefonumda kasılmalar oluyor. Ram ve Cpu bakımından kötü olan N8 de süper çalışıyor Nokia 603 te düzgün çalışan Asphalt 6 varmı ?
7- Bu soru biraz operatörle alakalı ama. Hattım Avea başka bir hat alıcam ve internet hızı bakımından Vodafone ve Türkcell arasında kaldım en hızlı internet hangi operatörün ?
İyi forumlar

her zaman burdayız.