PureFood Üye acoustic' Alıntı: Ee ben de yok daha 1 ay önce arkadaşım lumia aldı onda direk olarak vardı ;( - - - Eklendi - - - bunu en kendi telefonuma nasıl yapacağım peki Genişletmek için tıkla ... Belli bir uygulama sayısına ulaşınca telefon otomatik olarak harf sistemine geçiyor. 50 diye hatırlıyorum.
acoustic' Alıntı: Ee ben de yok daha 1 ay önce arkadaşım lumia aldı onda direk olarak vardı ;( - - - Eklendi - - - bunu en kendi telefonuma nasıl yapacağım peki Genişletmek için tıkla ... Belli bir uygulama sayısına ulaşınca telefon otomatik olarak harf sistemine geçiyor. 50 diye hatırlıyorum.
papakudioflu Emekli Yönetici acoustic' Alıntı: Ee ben de yok daha 1 ay önce arkadaşım lumia aldı onda direk olarak vardı ;( - - - Eklendi - - - bunu en kendi telefonuma nasıl yapacağım peki Genişletmek için tıkla ... uygulama listesindeki uygulama sayisi 50'yi gectigi zaman kendisi otomatik cikiyor.
acoustic' Alıntı: Ee ben de yok daha 1 ay önce arkadaşım lumia aldı onda direk olarak vardı ;( - - - Eklendi - - - bunu en kendi telefonuma nasıl yapacağım peki Genişletmek için tıkla ... uygulama listesindeki uygulama sayisi 50'yi gectigi zaman kendisi otomatik cikiyor.
acoustic Üye O kadar hazıfa yokki :-) 50 rakamını geçeyim - - - Eklendi - - - Ve Türk insanı deneme yanılma yoluyla istediğine kavuştu. 45 uygulama ile menü harfleri geldi. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim bilgi için.
O kadar hazıfa yokki :-) 50 rakamını geçeyim - - - Eklendi - - - Ve Türk insanı deneme yanılma yoluyla istediğine kavuştu. 45 uygulama ile menü harfleri geldi. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim bilgi için.
kurtoglu00 Üye bazıları harf istemez bazıları harf çıksın diye uygula yükler (türk insanı işte ) harf olunca daha güzel duruyo bence
bazıları harf istemez bazıları harf çıksın diye uygula yükler (türk insanı işte ) harf olunca daha güzel duruyo bence