MENÜDE Oyun Veya Programları Gizleme Yöntemi programsız *Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
MENÜDE Oyun Veya Programları Gizleme Yöntemi programsız *Anlatım
evet başlayalım..öncelşikle elimizde bir adet cep telefonu ve yüklenmiş x-plore dosya yöneticisi olması lazım(x-plor4e daha yaygın olduğu için yoksa başka bir dosya yöneticide olur)x-ploreyi açıp sıfıra tıklıyoruz karşımıza ayarlar menüsü geliyor ordan gizli dosyaları göster ve sistem dosya/kalsörlerini göster sekmelerine tik koyuyoruz.sonra gizlemek istediğiniz program nereye yüklü ise oraya girin(telefon hafızası c hafıza kartı e atıyom e ye girdik orda system dosyası var oraya girin en başta apps dosyası var bu klasörde yüklediğiniz programların çalışmasını sağlayan klasörler var buraya dikkat eğer yüklediğiniz program java ise [101875656ce] program adı böyle çıkar programı belirlemek için bu klasörü açıyoruz açılan klasörün en altında bir txt dosyası var onu açın orda en altta programın adı yazar buna göre istediğiniz programı belirleyin ama program sis ise normal adı yazar gizleyeceğimiz programı belirledikten sonra 6 tuşuna basıyoruz ordan gizli sekmesine tik koyuyoruz ve değiştir diyip çıkıyoruz x-ploreyi kapatıp çıkın işaretlediğinz program birkaç saniye sonra menüden silinecek tekrar programı göstermek için apps dosyasını bulunup 6 ya basıp gizli sekmesindeki tik kaldırın veya programı göstermeyip gizli iken apps dosyasını açıp orda uzantısı app olan dosyaya tıklarsanız programı kullana bilirsiniz bu şekilde kimsenin görmesini istemediğinz program ve oyunlarınızı gizleye bilir ve yine menüde görünmemesine rağmen program veya oyunuuzu kullana bilirsiniz.

şunu belirteyim eğer programınız çalışan birşey ise mesela aramalrı otomatik kaydeden bir program ise yine işlevine devam eder sadece menüde görünmez. @n!wa+*R->Maxicep farkı ile
 
  • Beğen
Tepkiler: wildcanary, serotonin, vic353 ve 4 diğerleri


kral_1

kral_1

Üye
eline saglık
 

isimyokla

Üye
saolasın
 
vic353

vic353

Üye
Güzel bi paylaşım. Eline sağlık
 
ash54

ash54

Üye
işe yarar güzel birşey.saol
 
olivetti

olivetti

Üye
dikkat ette x-plore yi gizleyip çıkma diğerlerini de açamazsın :D
 

gokhans19

Üye
Beyler boş boş teşekkür etmeyin. Allah bilir daha yazıyı bile okumamışsınızdır. Adam küfür etse teşekkür edeceksiniz :D

Programsız demişsin ama x-plore programıyla yapılıyor demişsin. Karar ver programlımı programsızmı?
Ayrıca bu kadar takla atmaya gerek yok. Ben 6300da fileexplorer tr kullanıyorum. Onunla hem dosya gizleyebiliyorum hem sistem dosyalarının adlarını değiştirebiliyorum hemde sistem dosyalarını silebiliyorum. Ve daha onlarca şey.
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzel paylaşım
 

ibribr

Üye
katılıyorum sana herkes herşeye teşekkür ediyo... :bann::bann:
 

Benzer Konular



Üst Alt