Uygulama menü kaydırma efekti nasıl değiştirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
menü kaydırma efekti nasıl değiştirebilirim?
evet arkadaşlar telefonu daha yeni rootladım ama dünden beri aradığım hiçbir sitede iphone daki barrel gibi bir uygulama bulamadım.herkes launcher olmadan değiştiremezsin diyor fakat root o zaman ne işe yarıyor acaba :D alt tarafı sayfayı yana geçerken farklı efekt olsun istiyorum diğer tüm zor şeyleri yapan root bunu nasıl yapamıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

KırcalıHolding

Üye
Tsf shell yükle işini görür

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
bu menümün benim menü olmasını koruyup sadece kaydırma görselini değiştiricek mi? launcher gibi geldi bu da

KırcalıHolding

Üye
Launcher ama iphonede bile göremeyeceğin efektler ve widgetler var..

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
işte hocam ben launvher olmasın sadece geçişi farklı yapmak istiyorum mesela s5 in geçişi yada note 4 ün geçişi.ama menü orjinal kalsın derdindeyim

KırcalıHolding

Üye
Bi tane xposed modülü var ama çok şarz yiyor..onla uğraşacağına tsf yi yükle kalite gör veya s5 launcheri var onu yükle Kişiselleştirme bölümüne bak

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
o modül ne işte hocam var mı link acaba deniyim en azından =)

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
bu yüklü ama bu o grçişleri değiştirmiyo bende var kurcaladım yok :(

KırcalıHolding

Üye
S5 launcher yükle o zaman

SHS

SHS

Üye
evet arkadaşlar telefonu daha yeni rootladım ama dünden beri aradığım hiçbir sitede iphone daki barrel gibi bir uygulama bulamadım.herkes launcher olmadan değiştiremezsin diyor fakat root o zaman ne işe yarıyor acaba :D alt tarafı sayfayı yana geçerken farklı efekt olsun istiyorum diğer tüm zor şeyleri yapan root bunu nasıl yapamıyor :D

birşey diyim mi çok haklısın hep launcherlarda var bu, uygulama yapmayı bilsem buna yönelik olur :D

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
launcherlara ısınamıyorum ya orjinal duygusu yaratmıyo =D ben iphonedan geçince bide bu androide aynı şeyleri bekledim açıkçası =D

kestal

kestal

Üye
Nova launcher'i şiddetle tavsiye ederim. Bu zamana kadar kullandığım bütün Android telefonlarda kullandım. Ve de telin kendi launcherini tamamen unutturan bir launcher. Özellikle prime olanı satın alırsan telefonda olmayan özellikler bile getirebilir [emoji4]

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam bi soru daha. launcher yükledikten sonra orjinali silmek mantıklı mı yani o programı main launcher gibi yapsak olur mu?

kestal

kestal

Üye
peki hocam bi soru daha. launcher yükledikten sonra orjinali silmek mantıklı mı yani o programı main launcher gibi yapsak olur mu?
Orjinal launcher'i silmek gibi bir ihtimal ancak root ile olabilir ki onuda bilmiyorsun galiba. Yani böyle bir şey mümkün değil [emoji5]

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
rootlu benim telefon şuanda :D baktım ana menüyü silme gibi bişry gördüm o yüzden sordum zaten :D

kestal

kestal

Üye
rootlu benim telefon şuanda :D baktım ana menüyü silme gibi bişry gördüm o yüzden sordum zaten :D
İlk yazdığın kısmı bayağı hızlı okumuşum[emoji3] Silme işine gelince hiç yapmadığımdan dolayı karar senin [emoji5]

cemkagan23

cemkagan23

Üye
    Konu Sahibi
peki tamam saolun hocam :D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Telefonun Sistem dosyalarını silme derim ilerde olacak sıkıntılar için romu baştan yükleme gibi derdin olabilir

Üst Alt