Yardım menü gelmiyo

asigsasi

Üye
çok tuhaf ilk kez böyle birşey duydum ekran görüntüsü atma şansın varmı ?
 

asigsasi

Üye
Nasıl yapılır? Mesajlar ve rehber gidiyor mu
evet gider hattını ve hafıza kartını çıkartman gerekir

Nokia 500 üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

1. Telefonunuzu kapattıktan sonra
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra
geri takın.
2. Telefonunuz kapalı durumda iken Arama Tuşu (Yeşil Tuş) + Ses Açma Tuşu + Kilit
Tuşu basılı tutarken Power (Güç Tuşu) basın. Telefon açıldıktan sonra Power tuşunu bırakın. Diğerlerini basılı tutun.
 
Tepkiler: bulsssss

bulsssss

Üye
Yardımların ve cevapların için teşekkür ederim.
 
Tepkiler: asigsasi

bulsssss

Üye
attın mı hard yoksa yedekleme mi yapacaksın
şöyle bir sorun var. Telefonun aksilik ses açma tuşu bozuktu. Ses kısma çalışıyor. O yüzden atamadım. Tuş takımı gelmediği için rakamlada yazamadım. Nokia suite den orjinal fw yüklemek içinde suite moduna geçmiyor. Tel kapalı iken phoneix ile cfw atsam olur mu bu ?
 

asigsasi

Üye
telefon kapalı iken ancak dead flash atarsın olur dene bakalım
 
Tepkiler: bulsssss

bulsssss

Üye
telefon kapalı iken ancak dead flash atarsın olur dene bakalım
tamam üstat. evolvs cfwsini indirdim. Gerekli klasöre koydum. Şimdi dead flash tikini işaretlemem gerekli değil mi başka bir işlem?
 
Tepkiler: asigsasi

bulsssss

Üye
bu eksik dosya nereden bulunabilir? Cfw dosyalarını tam attığımdan eminim

asigsasi kardeşim tavsiye ve uğraşların için teşekkür ederim. Sorun çözüldü. O eksik dosyayı adresinden indirdim. Dosya adının başındaki fazlalıkları sildim. RM-750 ile başlaması gerekiyordu. Evolvs cfw si yüklendi çok şükür. Fp2 4*5 menüyü refrreshe atmamayı acı şekilde görmüş oldum. Saygılarımla.
 
Tepkiler: asigsasi