onlar ingilizce için :)
Atacan- Üye metalci melek' Alıntı: onlar ingilizce için Genişletmek için tıkla ... zaten ingilizce dilini atarak denedim Bu kodlarlada olmadı açılmıyor telefon.
metalci melek' Alıntı: onlar ingilizce için Genişletmek için tıkla ... zaten ingilizce dilini atarak denedim Bu kodlarlada olmadı açılmıyor telefon.
Süleyman Üye haqanguven' Alıntı: türkçe konuşun... hexden anlamıyoruz diye abartmayın Genişletmek için tıkla ... kimse takmamış seni - - - Eklendi - - - Yine Atacan ve metalci Yine anlaşılamayan bir durum
haqanguven' Alıntı: türkçe konuşun... hexden anlamıyoruz diye abartmayın Genişletmek için tıkla ... kimse takmamış seni - - - Eklendi - - - Yine Atacan ve metalci Yine anlaşılamayan bir durum
Atacan- Üye metalci melek' Alıntı: hafta sonuna kaldı vakip bulamadım Genişletmek için tıkla ... iyi bakalım. Seneye kalmasında
metalci melek' Alıntı: hafta sonuna kaldı vakip bulamadım Genişletmek için tıkla ... iyi bakalım. Seneye kalmasında
Nextman Emekli Yönetici Konu ile ilgili çalışmanız tamamlanana kadar konu pm ile bilgi veriniz. iyi forumlar