Menajeri açıkladı, Arda gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Menajeri açıkladı, Arda gidiyor
Arda'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: "Doğal olarak Arda’yı isteyenler var.











Arda'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: "Doğal olarak Arda’yı isteyenler var. Yazın değerlendireceğiz. Galatasaray yönetimi izin verirse Chelsea, Atletico Madrid ya da Bayern Münih’ten birine gidecek.”
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan büyük olasılıkla sezon sonunda Avrupa yolcusu olacak. Bunun mesajını veren kişi ise 24 yaşındaki genç kaptanın menajeri Ahmet Bulut.
Vatan'ın Radyospor’a dayandırdığı habere göre, ‘Haber Özel’ programına katılan Bulut, genç futbolcunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı ve Arda’ya talip olan Avrupa’nın dev kulüplerinin de isimlerini verdi. Oyuncunun geleceğine, sezon başında Atletico Madrid’in 11 milyon Euro’luk teklifini reddeden G.Saray kulübünün karar vereceğini ifade eden Bulut, buna neden olarak da Arda’nın sarı-kırmızılı kulüple devam eden sözleşmesini gösterdi.
“Doğal olarak Arda’yı isteyen kulüpler var. Bu da çok güzel bir şey” diyen Bulut, “Arda’yı Chelsea, Bayern Münih ve Atletico Madrid istiyor mu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Arda, G.Saray’dan ayrıldığı zaman bu saydığınız kulüplerden birisine imza atacak. Yazın her şey belli olacak. Fakat bu transferin gerçekleşmesi için G.Saray Başkanı Adnan Polat ve yönetiminin izni lazım” diyerek yönetime de gerekenin yapılması için çok açık bir mesaj yolladı.
Uzun süredir futbola uzak olan Arda’nın sağlık durumuyla ilgili bilgi de veren Bulut, “Tahminim önümüzdeki hafta sahalara döneceği yönünde. Kendini daha iyi hissediyor, durumu daha her geçen gün iyiye gidiyor” ifadelerini kullandı.
CHELSEA’DEN 12 MİLYON STERLİN
Arda ile ilgili son iddia İngiltere’den geldi. Daily Star gazetesinin haberinde Arda’nın sezon sonu Londra’ya gideceği ifade edildi. Arda’nın Türkiye’nin en büyük yeteneği olduğu belirtilirken, 2014’e kadar sözleşmesi bulunan yıldız için Chelsea’nin 12.5 milyon sterlini gözden çıkardığı öne sürüldü.
LİGDE SADECE 4 MAÇA ÇIKABİLDİ
7 Eylül 2010’daki Türkiye-Belçika maçında Fellaini’nin attığı tekmeyle sakatlanan Arda, bir türlü bu beladan kurtulamadı. Kaptan G.Saray’da bu sezon 4’ü lig, sadece 11 maçta forma giydi.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
daha öncede gidiyo dediler ama alan felan yok :ehe galatasarayda emekli olacak ahada buraya yazıyorum :hmmm
 

OğuzcanAbi

Üye
:bye2:
 
Mert

Mert

Üye
Chelsea ye gitsinde ntvspor da izleyelim:naughty:
 
greenmile

greenmile

Üye
gerçekci olalım chelsea ardayı falan almaz ne oynadı da alacak ancak ingilterede bolton, west ham,sunderland gibi takımlara gider
 
arslansem

arslansem

Üye
Basın olayı ne kadar çarpıtıyor..Adamı istemişler gitme durumu var demiş bunlar hemen Arda gidiyor yazmış..Hey Allah'ım..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yine medya nın abartması , yine ARDA ...
Alışagelmiş bir durum .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
393
Kingmortall
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
420
Baskentliia
JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
424
Bozkurt_28
India
Cevap
3
Görüntüleme
446
arslansem


Üst Alt