Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memeleket Havaları...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DefectoR
Üye
Konu Sahibi
Memeleket Havaları...
Arkadaşımız kendi memleketinin güzel resimlerini yayınlamış bende memleket hasretimi azda olsa gidermek istedim sizinle...
SelmanTE
Üye
kıskanç
merdin güzel yerdir....
sen merdin diyodun dimi yanlış hatırlamıyorum ???
omayra
Üye
Sırf fotoğraf yayınlamakla olmaz kiii.. resimlerin başına ne neresidir, nerde ne yenir, ne içilir, en ünlü mekanı, en ünlü özelliği nedir yazsaydın yaa.. Merak ediyorum Mardin'i.. Bir gün nasip olur da gidersem, taş evlerini, dar sokaklarını gezicem, telkari usulü yapılan takılardan alıcam.. Özellikle de şahmaran!
POWER
Üye
Mardin çok tarihi bi yer yaw...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Son resim çok güzel özellikle
karides
Üye
Çok şanslısın dostum,
Mardin büyülü bir şehir. İddia ediyorum batıda bir yerde olsa idi, turizm merkezi olurdu. Daha da ötesi bir Avrupa kenti olsaydı, ne Venedik ne Paris, eline su dökebilirdi.
Ozan
Admin
Bizim memleket havası hiç değişmedi ki izmir de doğduk burada büyüdük ve gelip geçiyor işte
SelmanTE
Üye
izmir in havası suyu deil, meşhur olan şeyi herkes biliyo
Çok şanslısın dostum,
Mardin büyülü bir şehir. İddia ediyorum batıda bir yerde olsa idi, turizm merkezi olurdu. Daha da ötesi bir Avrupa kenti olsaydı, ne Venedik ne Paris, eline su dökebilirdi.