[Melon] Call Lock v1.00(5) S60v3/S^1/S^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Melon] Call Lock v1.00(5) S60v3/S^1/S^3 Unsigned
Arama sırasında yanlışlıkla ekrana veya tuşlara basılmamasını engellemek amacıyla ekranı/tuşları kilitleyen uygulama.

Does it sound familiar: Trying to unlock the door, supporting the phone with your shoulder, you start dialing with your cheek; Talking to your other half, you accidentally dial someone else; You finally get the long-awaited interview call and just one wrong move on your side accidentally hangs up on your future employer. Call Lock helps you avoid mistakenly dialing numbers or hanging up by automatically locking your keyboard when you are in a call. Runs in the background. A life-bettering app.​

Ekli dosyalar

realplayer2

realplayer2

Üye
teşekkürler ama arama sırasında zaten kilit tuşu ile ekranı felan kitleyebiliyoruz ama işine yarayan arkadaş çıkabilir.

trontr

Üye
her arama yaptığında kitlemek zor oluo bi de zaten tuş ters yerde elin büyükse telefonu dülürme tehlikesi oluo. Ben kullanmaya başladım tek kusuru arkada çalıştığı belli oluyor. Açık uygulamalarda görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
s_uzun

s_uzun

Üye
tesekkurler

Asteroid9

Asteroid9

Üye
her arama yaptığında kitlemek zor oluo bi de zaten tuş ters yerde elin büyükse telefonu dülürme tehlikesi oluo. Ben kullanmaya başladım tek kusuru arkada çalıştığı belli oluyor. Açık uygulamalarda görülüyor.
zaten telefonu kulağına götürdüğün zaman ışık sensörü devreye giriyor ekranda kararıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt