Melo'dan mesaj var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Melo'dan mesaj var
Galatasaray'ın yeni transferi Felipe Melo, transfer sürecini anlattı, taraftara mesaj yolladı.


Transferi açıklandıktan sonra Galatasaray'ın Almanya'da sürdürdüğü kampa katılan Felipe Melo, Galatasaray Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Melo, transferinden önce Galatasaray'ın eski oyuncularından Elano ile görüştüğünü ve Brezilyalı oyuncudan sarı-kırmızılı ekiple ilgili olumlu referans aldığını belirtti. Galatasaray ailesine katıldığım için çok mutlu olduğunu dile getiren Melo, ''Galatasaray, buraya gelmeden önce de tanıdığım bildiğim bir takımdı. Elano'yla görüştüm. Ondan çok olumlu yorumlar aldım. Özellikle taraftarlarının Flamengo taraftarı gibi çok sıcak bir topluluk olduğunu öğrendim. Galatasaraylı yöneticilere teşekkür ediyorum. Bana çok ilgi gösterdiler. Benim ne kadar önemli bir oyuncu olduğumu bana hissettirdiler. Tafarel'den kentle ilgili bilgi aldım. Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. En büyük hedeflerimden birisi Milli Takım'a dönmek. Burada şampiyonluk yaşarsam bu hedefe ulaşırım diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşmalarının büyüklüğünü bildiğini ve böyle maçları sevdiğini ifade eden Melo, ''Başka kulüplerden de teklif aldım ancak tüm bu sebepler bir araya gelince Galatasaray'ı tercih ettim'' dedi.

Bugüne kadar oynadığı tüm takımlarda taraftarlarla arasında özel bir bağ olduğunu ve onların sahada görmek istedikleri mücadeleyi ortaya koymaya çalıştığını dile getiren Melo, Galatasaray'da da böyle olmasını umduğunu söyledi. Almanya'da olmalarına rağmen coşkulu bir sarı-kırmızılı taraftar grubunun kendisine büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Melo, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Daha önce Lincoln ve Elano'nun İstanbul'da havaalanında karşılanış görüntülerini gördüm. İnanılmaz bir duygu. Orada yaşananları görünce böyle bir ilgiyi bekliyordum. İstanbul'dan çok uzağız ama Galatasaray taraftarları bizimle. Bize destek veriyor. Galatasaray'a gelmem sanki Tanrı'nın bana bir lütfu. Başarmak, kazanmak için geldim. Galatasaray Kulübü, yöneticisi, taraftarıyla benim önemli olduğumu bana hissettirdi. Bu da benim motivasyonumu artırdı. Galatasaray'da yaşayacağım başarıların, en büyük hedeflerimden biri olan Brezilya Milli Takımı'na dönmenin kapılarını bana açacağına inanıyorum.''

Soru üzerine, Almeria'da 4 numaralı formayı giydiğini ve çok başarılı olduğunu anlatan Felipe Melo, ''Özel bir takıntım yok ama Galatasaray'da da 4 numaralı formayı giymeyi isterim'' şeklinde konuştu.

Kariyerindeki en mutlu anların Almeria'dan Fiorentina'ya, oradan da Juventus'a transfer olması olduğunu belirten Melo, ''Juventus tarihinde bir Brezilyalı oyuncuya ödenen en yüksek rakama transfer olmuştum. Milli Takım'a seçildiğim gün de çok mutlu olmuştum. Galatasaray'a transferimi de en mutlu olduğum anlardan birisi olarak nitelendirebilirim. Bana Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu, taraftarların coşkusunu ve kulüp projelerini anlattılar. Galatasaray'ın kazandığı kupaları, başarılarını biliyorum'' dedi.

Taraftarlardan kendisine destek vermesini isteyen Melo, ''Her zaman onlardan benim yanımda olmalarını istiyorum. Bana destek verirlerse hiç bir zaman pişman olmayacaklar. O formayı giydiğim andan itibaren elimden gelen her şeyi, yüzde 100 vereceğim. Terimin son damlasına kadar... İlk sezonumda şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Bana 'Pitbull' diyebilirler. Isırırım, her şeyi yaparım'' şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Fatih Terim'in Fiorentina'da önemli bir iz bıraktığını belirten Felipe Melo, ''Ben de bir iz bırakmıştım. Başarılı bir sezon geçirmiştim. Yollarımız burada kesişti'' dedi.

Melo, bir soru üzerine Lineker olan oğlunun adının İngiliz futbolcu Gary Lineker ile ilgisinin bulunmadığını, babasının da sevdiği bir ismi oğluna koyduğunu söyledi.
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
adam hangi mevkii de oynuyo :hmmm
 
India

India

Üye
    Konu Sahibi
defansif orta saha (ön libero)
 
'Enver'

'Enver'

Üye




:yuru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt