Melo kalmazsa Taison geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melo kalmazsa Taison geliyor
Galatasaray'da henüz anlaşma sağlanamayan Felipe Melo için alternatif arayışları başladı. Metalist Kharkiv'in Brezilyalı oyuncusu Taison için kulübünden gelen ilk yanıt olumsuz oldu.

Milliyet'in haberine göre, kulübün sahibi Aleksander Yaroslavskiy, Galatasaray'ın bu transfer için 6 milyon euro önerdiğini ama Taison'un çok sayıda talibi olduğunu ve bu ücretin yeterli olmadığını açıkladı.

Ukrayna basınına açıklama yapan Yaroslavskiy, "Basında, Fatih Terim'in, Taison'u kendi takımında görmek istediğine ilişkin haberler çıktı. Taison'la ilgilenen tek kulübün Galatasaray olmadığını söyleyebilirim. Birçok önemli kulüp oyuncumuza yakın ilgi gösteriyor. Taison'a güvenen bir başka Avrupa devi ise Metalist Kharkiv'dir. Transferle ilgili bilgileri duymak çok güzel. Özellikle Fatih Terim gibi futbol dünyasında saygı duyulan bir kişiden gelen istekleri duymak sevindirici. Ancak tekliflerin düşünmeye değer olması gerekir. Terim'e saygı duyuyoruz ama futbolcumuz değerini bulmalı." şeklinde konuştu.

Metalist Kharkiv'in iki sezon önce Brezilya ekibi International'den transfer ettiği orta saha oyuncusu Taison'un 9 milyon avro civarında bir bonservis bedeliyle satılabileceği ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
463
@Safak
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
410
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
392
Haydar
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
551
TheLastWarrior


Üst Alt