Melahat ablamın inanılmaz şişman olması

Sponsorlu Bağlantılar

caferdondu

caferdondu

Üye
    Konu Sahibi
Melahat ablamın inanılmaz şişman olması
Adile naşiti gözünüzün önüne getirin (hababam sınıfındaki hademe kadını diyorum) ah işte o boylarda hareketleri gülüşü falan aynı ama çok şişman. işte benim üst komşum melahat hanım hazretleri tam olarak bu. sabahleyin kanal 7de bir program var. orada bir adam çıkıyo spor yaptırıyo kadınlara. sevgili melahat ablamda tvnin karşısında durmuş tvde gördüğü hareketleri tekrar ediyor zayıflamak için. bir ara yine çıktım üst kata. çünkü su böreği yapmıştık onlara da ikram etmek istedim. kapıyı melahat ablamın tırcı kocası açtı. bornozlaydı. ona su böreği getirdiğimi söyledim. içeriye girdim. işte melahat abla tv karşısında zayıflamak için o garip hareketleri yapıyordu. bir ara eğildi kadının beli mi tutulduysa öyle bir bağırdı ki sağır oluyorduk. su böreklerini hemen oraya bıraktım tırcı dayının karnı acıkmıştı hemen yemeye başladı. melahat abla acı içinde kıvranıyordu. melahat abla çok şişmandı ve onu aşağıya kadar götürüp arabama bindiremezdim. ambulans gelsin de onu hastaneye götürsün istedim. ama tırcı dayı ambulansı aramamı istemedi. hastaneye para verecek kadar saf bir insan değilim dedi. ben de tamam dedim. su böreğini yiyip hemen bitirdi. tabii tabağı boş vermek olmaz. bana manavgattan getirdiği keçi boynuzlarından verdi. çok teşekkür ettim. tırcı gerçekten çok centilmen biri.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve yaren_dede

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kim bu Melahat abla? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: caferdondu

MaxipmaN

Üye
çok tır filmi izleme olum

• Beğen
Tepkiler: caferdondu ve Dede
.caner.

.caner.

Üye
Teşekkürler, sayende ağırlaştırılmış müebbet aldım.

• Beğen
Tepkiler: caferdondu
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Abi bu ne ya :D

• Beğen
Tepkiler: caferdondu ve yaren_dede