Mekanı Cennet Olsun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Mekanı Cennet Olsun :(
Nereye açacığımı bilemedim buraya açıyorum: Ben tanımıyorum fakat kuzenimin arkadaşı Zeynep Aldemir yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybetmiş. Mekanın cennet olsun Zeynep Aldemir! :(

[h=1](özel Haber) 14 Yaşındaki Zeynep Kaza Kurbanı[/h]Güncelleme : 28 Ocak 2013 12:28

Silivri Gümüşyaka’da annesinin kullandığı cipin, şeridindeki kamyona çarpması sonucu araçta sıkışan 14 yaşındaki Zeynep Aldemir hayatını kaybetti.
, sabah saat 08.00 sıralarında Gümüşyaka D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Salih A. (49), 34 TJ 7548 plakalı kamyonu arızalanınca emniyet şeridinde durdu. Bu sırada kamyonu fark etmeyen İdayet Aldemir’in (46) kullandığı 34 AY 8118 plakalı cip arkadan çarptı. Aldemir’in yanında oturan 14 yaşındaki kızı Zeynep, çarpmanın şiddetiyle araçta sıkıştı. Olay yerine gelen ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılan Zeynep’in hayatını kaybettiği belirlendi. Anne İdayet Aldemir ise kazayı yara almadan atlattı. Cipin sürücüsü İdayet Aldemir ve sürücüsü Mehmet Salih A., ifadeleri alınmak üzere Gümüşyaka Jandarma Karakolu’na götürüldü. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.

Kaynak : Mynet Haber

Superfan

Superfan

Üye
Allah rahmet eylesin.

hlldll

hlldll

Üye
Allah rahmet eylesin :(

OPC

OPC

Üye
Allah rahmet eylesin...
Fatihaları göndermeyi unutmayalım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Allah rahmet eylesin

MrExpert

MrExpert

Üye
Allah rahmet eylesin...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Allah rahmet eylesin :(

Samet.25

Genç biriymiş anladıgım kadarıyla Allah Rahmet Eylesın Mekanı Cennet Olsun

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Allah Rahmet Eylesin ..
Allah Ailesine Sabir Versin ..
Sana Da Gecmis Olsun .. =/

doctorrr

doctorrr

Üye
Allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...