Haber Meizu Pro 5 için Flyme 5 güncellemesi sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu Pro 5 için Flyme 5 güncellemesi sunuldu
Türkçe dil desteğine sahip bir rom sürümüdür. Bu arada bir kaç yerde bu cihazı satan gördüm buralarda ve 1800 lira istiyorlardı :hmmm


Meizu’nun yeni üst seviye modeli için güncelleme beta olarak sunuldu…


Çinli önemli firmalardan bir tanesi olan Meizu kısa bir süre önce oldukça dikkat çekici bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Meizu Pro 5 adı ile gelen bu akıllı telefon Eylül ayında resmi olarak duyurulurken, kısa süre önce de satışa sunulmuştu.

http://www.maxicep.com/resim/meizu-flyme-5.jpg

Meizu yeni akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirirken, cihazın Flyme OS 5 güncellemesi ile sunulacağını kaydetmişti. Sözünde duran firma Flyme OS 5 güncellemesini Meizu Pro 5 için sundu.

Ancak şunu da belirtelim, henüz beta olarak sunulan bu yeni güncelleme OTA üzerinden yüklenemiyor. Meizu Pro 5 sahiplerinin kendilerinin güncellemeyi yüklemesi gerekiyor. Güncelleme dosyalarına ise ulaşılabilmekte.

Yeni güncelleme ile birlikte bazı yeni özellikler, hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri gelirken, bunlar arasında ayrılmış ekran fonksiyonu ve yeni kamera arayüzü sayılabilir.

Yeni akıllı telefon 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte sunuluyor. Samsung’un 2015’de sunduğu üst seviye modellerinde de yer alan sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420 yonga seti, Meizu Pro 5’de de kullanılmış.

Cihaz iki farklı versiyon olarak geliyor. 3GB ya da 4GB sistem belleği yanı sıra 32GB ya da 64GB dahili veri kapasitesi olarak farklı versiyonlarla satın alınabilecek. Akıllı telefonun arka yüzünde 21MP çözünürlükte kamera yer alırken, ön kamerası da 5MP çözünürlükte geliyor.

Meizu Pro 5 için Flyme 5 güncellemesi sunuldu - MaxiCep
 


Sarangni

Sarangni

Üye
FlyMe OS güzel bir sistem. Note 3 kurdum hafif ve kullanışlı. Meuzi M2 Note incelemesini izledim. Kullanışlı ve hafif bir ara yüze sahip. Meuzi M2 Note çok övdüler incelemede. O cihaz öyle ise bunu çok daha iyidir.
 

Emre

Üye
Samsung gibi teknoloji devlerinin yapamadığı işi meizu gibi küçük firmalar nasıl yapıyor hala anlamış değilim.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ama geç veriyorlar güncellemeleri :hmmm
 

Emre

Üye
Yazılım on numara vermesede olur.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Yazılım on numara vermesede olur.

Bu doğru bir yaklaşım değil. İstediği kadar yazılımı iyi olsun. Cihazı alan birisi her zaman daha güncel yazılımı bekler. Yazılım konusun da ki sorunları zamanla çözeceklerdir muhtemelen. Artık daha hızlı güncelleme politikaları üzerinde her firmanın çalışması gerek.
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Meizu m2 note tr modeli rom yazılım hatalı geldi. Bizde 5 bekliyoruz
 


Üst Alt